Ryhdy kummiksi

Adinan tarhalla on useita koiria, jotka ovat valmiita adoptoitaviksi ja jotka ovat jo kauan odottaneet omaa rakastavaa kotia. Siellä on myös koiria, jotka ovat vielä liian arkoja adoptoitavaksi. Osa koirista jää valitettavasti adoptoimatta, koska ne ovat jo niin vanhoja tai muuten sopimattomia adoptioon. Näille koirille on onnellisin vaihtoehto antaa niiden elää niille jo tutuksi tulleessa ympäristössä Adinan tarhalla.

Kummien antamilla lahjoituksilla tuetaan eläinsuojelija Adinan pienellä tarhalla asuvia kummikoiria: kummitoiminta turvaa koirien hyvinvointia ja terveydenhuoltoa.

Kun päätät ryhtyä kummiksi, autat kummikoiraasi sinä aikana, minkä kummikoirasi viettää tarhalla ennen kuin se mahdollisesti adoptoidaan omaan rakastavaan kotiin. Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa auttaa myös silloin, kun et itse pysty adoptoimaan koiraa. Kummeilla on myös mahdollisuus lahjoittaa kummikoirilleen esimerkiksi ulko- ja sisäloishäätöjä, puruluita ja muita herkkuja sekä leluja.

Sinä valitset paljonko lahjoitat ja mille koiralle

Meillä ei ole ennalta määriteltyä kummimaksua, vaan kummi voi itse valita sen oman halunsa ja tilanteensa mukaan. Kaikki apu on arvokasta – ilman kummeja Adina ei voisi hoitaa turvaan ottamiaan koiria. Joillakin koirilla saattaa olla useampi kummi, jotta ruokakulut saadaan katettua tai jos koira tarvitsee erityistä huolenpitoa. Tällaisia ovat esimerkiksi pennut, vanhemmat tai sairauksista kärsivät koirat.

Toivomme kuitenkin, että kummimaksu olisi säännöllinen, sillä Adina suojatteineen elää käytännössä kädestä suuhun, eikä hänellä ole vararahastoa. Elämäntilanteet ja lahjoittamismahdollisuudet voivat kuitenkin vaihdella, joten ymmärrämme jos muutoksia tulee. Tällaisessa tilanteessa toivomme, että otat meihin yhteyttä, jotta pystymme varautumaan tilanteeseen ja etsimään uutta kummia tälle koiralle. Kummimaksut vaihtelevat tällä hetkellä välillä 10 – 50 e, yleisin on 20 -30 e. Kuitenkin jokainen lahjoitus on arvokas apu Vulcanan koirille.

Olemme kiitollisia kaikesta avusta. Jo muutaman euronkin lahjoitukset auttavat Adinaa ja hänen suojattejaan. Koiralla voi olla silloin useampikin kummi, jotka yhteisvoimin kattavat kummikoiran kustannukset, jotka koiran tilanteesta riippuen ovat 30 -40 e/kk.

Kummimaksun voit maksaa kätevästi suoraan Adinan oman Dina’s Angels – yhdistyksen eurotilille omasta verkkopankistasi seuraavasti:

Saaja: ASOCIATIA DINA’S ANGELS PET RESCUE
Tilinumero: RO27 UGBI 0000 4420 1178 1EUR
Koodi SWIFT: UGBIROBU (EU­- ja ETA­-maista maksettaessa)
Osoite: Vulcana – Romania

tai PayPalin kautta: olteanu.eduard5@gmail.com

Adina on myös mielellään yhteyksissä kummeihin ja pyrkii laittamaan heille viestejä aina ehtiessään. Kaikki Vulcanan karvakuonot, jotka etsivät omia kummeja, sydämellinen kiitos sinulle – joka haluat tukea Adinan arvokasta työtä.

Tältä sivulta voit vapaasti valita koiran, jolle haluat kummimaksusi osoittaa. Kummimaksun määrä on vapaavalintainen, mutta minimimaksu on kuitenkin 10 euroa kuukaudessa.

Löydettyäsi itsellesi sopivan kummikoiran täytäthän kummihakemuksen. Kaikki kummit saavat kummikoiraltaan kuvaterveiset vähintään kahdesti vuodessa. Koirakummiutta koskevat kysymykset voit lähettää meille osoitteessa info@uusi.adinanenkelit.fi , kiitos.

Jaa tämä sivu ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email