Kodin saaneet koirat MAGGIE ja FUNNY

Koko: pienikokoiset
Ikä: äiti noin kaksi vuotta, tyttär vuosi vanha
Sukupuoli: nartut, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: ystävällisiä, leikkisä ja rakastavia

Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Pikku perhe on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti vuosi sitten.

29.12.2019

Adinan koiratarha sai uusia asukkaita joulun alla, kun pieni äitikoira lapsineen saatiin pelastettua tarhan suojiin. Tämä pienen surullisen äitikoiran omistaja oli kuollut jokin aika sitten ja kaksikko oli jäänyt oman onnensa nojaan ilman suojaa ja ruokaa pihamaalle. Päiväkausia tämä äitikoira haukkui pihalla hädissään kutsuen omistajaansa ja yritti etsiä ruokaa itselleen voidakseen ruokkia pienokaisensa. Äidin hätä on suurin, kun oman lapsen turvallisuus ja henkiin jääminen on vaarassa. Tilannetta ei helpottanut naapurien hälyttämä rankkuri eikä lasten heittelemät Uuden Vuoden sähikäiset. Sähikäiset aiheuttavat Romaniassa todella ikäviä ongelmia joulun ja uuden vuoden aikaan.

Maassa ilotulitteiden myyntiä ja käyttöä ei ole rajoitettu Suomen tapaan ja koirat joutuvat pelkäämään niitä päivittäin loppuvuodesta. Vaikka koiratarhalla on täpösen täyttä, ei Adina voinut jättää näitä poloisia selviytymään yksin, vaan otti ne siipiensä suojaan, kuten niin monet muutkin aiemmat hylätyt ja apua tarvitsevat kohtalotoverit. Nämä sulostuttavat äiti ja tytär tarvitsevat nyt tukeamme ja kaikki apu on tervetullutta, jotta saamme heidät kuntoon. Pörröinen kaksikkomme tarvitsee myös nimet.

Molemmat koirat tulevat adoptio-ohjelmaan yhdessä. Emme halua erottaa heitä, koska pienokainen on vielä niin kovin nuori ja heidän elämässään on tapahtunut jo liian paljon järkyttäviä asioita. He ansaitsevat yhteisen uuden elämän ja kodin. Adinan sanoin: ”Olen tavannut ihmisiä, jotka voivat hylätä lapsensa, mutta en koskaan ole nähnyt koiraa, joka olisi tehnyt saman pennuilleen”.

Haluaisitko sinä tarjota minulle paikan, jossa voisin oppia kaikenlaisia uusia asioita ja samalla nauttia perheen rakkaudesta?

Mikäli olet kiinnostunut pikku perheestä, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Pikku perhe saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi perheellä on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.