Kotia etsivä koira XENA

Koko: suurikokoinen
Arvioitu syntymäaika 04/2016
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: alkuun hieman ujo, leikkisä ja tulee toimeen muiden tarhan koirien kanssa

03.09.2018
Hei ystävät, minun nimeni on Xena ja ikää minulla on helmikuussa 2017 yhden vuoden verran. Pääsimme turvaan yhdessä veljieni Chuckin ja Arnoldin kanssa eläinsuojelija Adinan pienelle koiratarhalle viime vuoden elokuussa ja etsin nyt tositarkoituksella omaa, rakastavaa kotia.

Tarhalla olemme saaneet paljon rakkautta, hoivaa ja paljon koirakavereita. Eläinsuojelija Adina Olaru kertoo minusta näin: ”Xena on todella kiltti ja ystävällinen koira. Uusia ihmisiä tavatessaan se on alkuun hieman ujo, mutta kun saanut tutustua rauhassa, rohkaistuu. Xena etsii perhettä, joka ymmärtää hieman ujoa luonnetta ja jaksaa rohkaista sitä sen uudessa tilanteessaan kohti kotikoiran elämää Suomessa. Perheessä voisi olla myös toinen koira.

Update: 10.02.2018 – Xena lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Xenasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Xena saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Xena on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.