Kodin saanut koira TITUS

Koko: suurikokoinen
Ikä: 08/2019
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: ystävällinen, leikkisä ja hyvin sosiaalinen

Update: 29.01.2021Titus lisätty adoptio-ohjelmaan

Luonteeltaan Titus on yksinkertaisesti sanottu hieno poika. Hän rakastaa vettä, kylpemistä ja uintia. Titus kulkee mallikelpoisesti talutushihnassa, seuraa ihmistä ulkona hyvin ja on innokas autossa matkustaja. Titys on 100% sisäsiisti eikä ole kertaakaan tehnyt tuhoja ja on täysin sisäsiisti yksinollessaan.

Tämä hieno poika pitää kyllä lapsista, mutta vaatii aikuisen auktoriteetin, jotta tottelee kuuliaisesti. Hihnassa kulkee nätisti, mutta välillä saattaa hieman vetää jos jokin jännittää. Titus saattaa myös ilosta hyppiä ihmisiä vasten.Tämän takia Titus paras vaihtoehto olisi perhe, jossa ei ihan pieniä lapsia olisi. Lisäksi on reipas lenkkikaveria se on myös loistava toimistokoira, nukkuu rauhassa läpi pitkätkin palaverit! Sirutettu, rokotettu, kastroitu.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Titus saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Titus on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.