Kotia etsivä koira: SOCKS

Koko: keskikokoinen
Ikä: noin 3 vuotta
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: lempeä, ystävällinen ja hieman ujo alkuun uusien ihmisten kanssa

10.09.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Socks on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina Olteanu pelasti syksyllä 2015. Yhdessä Socksin kanssa pääsivät turvaan myös sen sisaret Emily ja Elma.

Luonteeltaan Socks on lempeä, sosiaalinen ja leikkisä. Alussa se pelkaa hieman isompia koiria, muuten tulee hyvin toimeen muiden eläinten kanssa. Socksin tulevassa perheessä voisi olla vaikkapa ystävällinen, sitä vanhempi koira auttamassa uutta tulokasta sen uuden kotikoiraelämän alkuun.

Update: 16.04.2018 – Socks lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Socksista, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Socks saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Socks on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.