Kodin saanut koira RELLY

Koko: pienikokoinen
Ikä: 01/2018
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: hieman arka, utelias ja fiksu tyttö

Update: 07.02.2021 – Reeli lisätty adoptio-ohjelmaan

Ihana ja herkkä koiratyttö Relly tyttö etsii kotia. Tulevan kodin on hyvä varautua työstämään mahdollista eroahdistusta ja yksin jäämistä. Tyttö saapui Vulcanan tarhalle reilu vuosi sitten. Tärkeä kuitenkin kasvattaa Relly luottamusta yksin olemisen suhteen. Se on herkkä ja utelias tyttö, mutta on kovasti ihmisten perään ja haluaakin seurata kaikkialle mukaan.

Olisi varmasti kiva, jos tulevassa kodissakin olisi koirakaveri, josta saisi vähän tukea ja turvaa. Relly on äärettömän kiltti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, vaikka sitä jännittää kovasti. Ei ole haukkunut sisällä ollessaan ollenkaan, vaikka toiset koirat haukkuvat mitä milloinkin. Kissoja on tavannut ja niitä kohtaan on uteliaan kiinnostunut. Relly on hyvin kiltti, alistuvainen ja liikuttava tyttö, joka heittäytyy selälleen hakemaan rapsutuksia. Relly on siirtynyt tänä vuonna vanhusten talon lähettyville, jossa tuttu pariskunta käy ruokkimassa ja kävelemässä hänen ja muiden koirien kanssa. Kissoja on tavannut ja niitä kohtaan on uteliaan kiinnostunut.

Relly on hyvin kiltti, alistuvainen ja liikuttava tyttö, joka heittäytyy selälleen hakemaan rapsutuksiaRelly tykkää olla rauhassa, kaukana tarhan metelistä ja toivoisi kodin rauhalliselta ympäristöltä. Toivomme kovasti Relly hyvää loppuelämän kotia, jossa saa ansaitsemansa rakkautta ja hoivaa


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Julius saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Julius on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.