Kodin saanut koira RANDURICA

Koko: pienikokoinen
Ikä: 07/2017
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älykäs, energinen ja rakastaa valtavasti ihmisiä

26.06.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Randyrica on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti pari vuotta sitten.

Hei kaverit! Olen suloinen pienikokoinen koira tyttö Randurica (noin 3 vuotta vanha), joka etsii loppuelämän kotia. Adina-täti, joka hoitaa meitä kaikkia täällä Vulcanassa kertoi minusta, että olen hyvin sosiaalinen, super kiltti koira, mutta en osa vielä leikkiä muiden koirien kanssa.

Haluaisitko sinä tarjota minulle paikan, jossa voisin oppia kaikenlaisia uusia asioita ja samalla nauttia perheen rakkaudesta?

Mikäli olet kiinnostunut Randuricasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Randurica saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Randurica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.