Kotia etsivä koira RONJA

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 09/2015
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älykäs, ystävällinen ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa

29.08.2018
Hei ystävät siellä Suomessa! Täällä kirjoittelee Ronja, reipas koiratyttö Vulcanan pieneltä koiratarhalta. Olen asunut täällä Adinan hoivissa nyt maaliskuussa 2017 noin puolitoista vuotta. Sitä ennen olin koditon nuori pentu ja kiersin kylää yrittäen etsiä syötävää. Tällaisella reissulla kohtasin hyvän ja ystävällisen miehen. Sellaisia ei täällä usein kohtaa ja siksi päätin lähteä seuraamaan häntä. Näin päädyimme Vulcanan portille. Mies ei huomannut minua ja meni portista sisään. Koska oli jo myöhäinen ilta, käperryin siihen portin viereen kerälle nukkumaan.

Aamulla satoi kaatamalla, mutta odotin edelleen portin luona. Ja tulihan se ystävällinen mies lopulta takaisin. Hän huusi vaimonsakin paikalle minua katsomaan. Vaimo, ystävällinen hänkin, otti minut syliinsä ja kantoi portista sisään. Näin minä pääsin Adinan ja hänen puolisonsa Ionelin luokse Vulcanaan.

Olin vain puolivuotias, kun minut pelastettiin. Vulcanassa olen saanut kasvaa rakastettuna ja huolehdittuna ison koiraperheen joukossa. Adina kehuu minua älykkääksi ja ystävälliseksi nuoreksi neidiksi. Edelleen seuraan mielelläni hyvää ihmistä, aivan kuten silloin kun elämäni muuttui Ionelin tavatessani. Luonteeltani olen sellainen pehmeän sorttinen, ja minulle on ilo yrittää toimia ihmisteni toivomalla tavalla.

Haluaisitko minut elämääsi, kulkemaan elämän polkua kanssasi?

Update: 23.03.2017 – Ronja lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Ronjasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Ronja saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Ronja on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.