Kotia etsivä koira OSKAR

Koko: suurikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 11/2017
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: todella ystävällinen, utelias ja leikkisä

03.09.2018
Oskar on yksi niistä harvoista ja onnekkaista kodittomista koirapennuista, joka pääsi pois kadulta Adinan huomaan “Dina’s Angels – Pet Rescuen tarhalle viime syksyllä. Oskar on kasvanut todella hienosti Adinan hoivissa Vulcanassa ja nyt se on iloinen, reipas ja utelias poika. Lisäksi Adina kertoi Oskarista että se on todella ystävällinen ja se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Pojalle sopisi juuri sellainen koti, missä olisi jopa toinen karvakaveri ja myös oma piha.

10.02.2018
Lokakuun pennut – Oskar, Norocel, Tudor & Pluto – eivät saaneet elämäänsä ansaitsemaansa alkua. Syksyn saavuttua Romaniaan kylmenivät ilmat nopeasti, ja rankkasateet ruoskivat maata vaikeuttaen entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Sieltä löytyi myös pieni, litimärkä ja kylmissään hytisevä Oskar yhdessä viiden muun koiranpennun kanssa. Nyt kasvettuaan ja vahvistuttuaan mitä parhaimmassa hoidossa on Oskar valmis aloittamaan oman kotinsa etsinnän – sekä valloittamaan peruuttamattomasti uuden perheensä sydämet.

Noin viisikuukautiselle Oskarille maittaa ruoka. Jopa niin paljon, että muut lajitoverit hänen kupillaan menevät hieman tunteisiin. Muutoin tämä suloinen ahmatti on mitä ystävällisin ja energisin koiranalku, joka rakastaa huomion keskipisteenä olemista sekä juoksemista tuuli turkkia tuivertaen. Eläinlääkärin arvion mukaan Oskarista kasvaa keskikokoinen, noin 15-18 kilon koira.

Update: 10.02.2018 – Oskar lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Oskarista, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Oskar saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Oskar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.