Kotia etsivä koira NERO

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 03/2017
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: ystävällinen, ihmisrakas ja älykäs

19.08.2019

Kuukausi sitten Adina pelasti Vulcanan-tarhalle jälleen uuden kodittoman kulkurin. Noin 2,5-vuotias, nyt Neroksi nimetty, poika saapui säännöllisesti Adinan portin ulkopuolelle pyytämään ruokaa. Neron kohtalo sai onnekkaan käänteen, kun Adina avasi kotinsa ovet taas yhdelle kodittomalle karvaturrille.

Nero on keskikokoinen koira, painoa pojalla on noin 17 kg. Luonteeltaan tämä suloinen kaveri on hyvin ystävällinen. Adinan mukaan Nero on myös älykäs, nimensä veroinen koirapoika siis.

Komea nuori herra rakastaa ihmisten huomiota ja tulee lisäksi hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ruokaakin annettaessa Nero osaa odottaa kiltisti vuoroaan.Jos olet kiinnostunut tarjoamaan suloiselle Nerolle rakastavan ja huolehtivan kodin, toimita Adinan enkelien -sivujen kautta koirapojasta adoptiohakemus. Nero on valmis aloittamaan hyvän elämän Suomessa rakastavassa perheessä!

https://adinanenkelit.fi/adoptiohakemus-2


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Nero saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Nero on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.