Kotia etsivä koira NELLA

Koko: pienikokoinen
Ikä: 01/2022
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älyksä, lempeä ja tykkää lapsista

13.08.2022
Olen erittäin ystävällinen, erittäin iloinen ja yksinkertaisesti onnellinen uudesta elämästäni, jonka sain, kun pääsin Adinan vapaaehtoisen työntekijän luokse. Täällä minun on hyvä odottaa ikiomaa loppuelämän kotiani.

Voisitko sinä vihdoin ja viimein tarjota minulle pääsylipun pois tarhalta ikiomaan rakastavaan loppuelämän kotiini sinne Suomeen ♥

26.05.2022
SILMISSÄSI ORPO KATSE KOIRAN EKSYNEEN …
Mitäpä tuumaisit, jos pihallesi eksyisi n. 3 kk:n ikäinen surullisen näköinen koiranpentu. Kääntäisitkö sille selän? Yrittäisitkö häätää sitä pois sanoen: ”menepäs nyt siitä emosi luokse, hän varmaan kaipailee jo sinua” Entäs, kun pentu liimautuisi kiinni jalkaasi leikkisästi lahkeitasi näykkien? Ravistaisitko sen irti ja toistaisit edellisen lauseen. Niinpä, et tietenkään tekisi niin, vaan kaappaisit pennun syliisi turvaan.

RAKKAUTESI JÄLJET VIHLOO RINTAA…
Tämä pennunpallero ilmestyi kuin tyhjästä Adinan uudelle tarhalle sterkkausten aikana. Sillä tuskin oli aikaa varattuna mainittuun toimenpiteeseen 😊 Tarhalla kävi melkoinen vipinä, kun kissoja ja koiria operoitiin tasaiseen tahtiin. Kukaan ei varsinaisesti kiinnittänyt erityistä huomiota pentukoiraan. Pentu päätti kuitenkin sitkeästi jäädä paikan päälle havaitessaan niin monta eläinrakasta ihmistä. Vihdoin eräs miehistä nosti pennun syliinsä ja tarkasti sen. Ilmeni, että pennulla on synnynnäinen tyrä, jonka vuoksi pentu on saattanut jäädä hylätyksi.

SUN KAINALOOSI KÄPERRYN JA JOS SALLIT YÖKSI JÄÄN …

Ja todellakin, kirjaimellisesti pentu oli päättänyt käpertyä Adinan hellään huomaan. Mikäpä siinä Adinan auttoi, muuta kuin napata pentu mukaansa Vulcanaan. Ja näin yli satapäinen koiralauma lisääntyi jälleen yhdellä pienellä pennulla. Lähtisitkö auttamaan tämän orvon eksyneen pennun kustannuksissa? Olemme syvästi kiitollisia, jos pystyt auttamaan, vaikka vain vähäisenkin tämän orporassukan eläinlääkäri-, loishäätö- ja ruokakustannuksissa.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Nella saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Nella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.