Kotia etsivä koira LORA

Koko: pienikokoinen
Ikä: 10/2021
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: lempeä, tarkkavainen ja rakastava

22.10.2022

Hei! Olen Lora, erittäin rakastava, todella lempeä ja myös hyvin tarkkaavainen tyttö. Olen kasvanut vuoden ikäiseksi täällä Adinan luona sisarusteni kanssa, joiden kanssa mieluiten vietän aikani. Pidän kyllä muistakin koirista, mutta erityisen paljon nautin siitä kun saan juosta ja leikkiä omien rakkaiden sisarusteni kanssa. Iltaisin nukahdan tyytyväisenä heidän viereensä, ja ihan parasta maailmassa mielestäni onkin toisen läheisyys ja lämpö.

Minusta on tosi tärkeää että kaikki tulevat toimeen ja ovat ystävällisiä toisilleen, enkä ymmärrä miksi pitäisi riidellä asioista. Tiedän että minun vuoroni tulee vaikken aina olekaan ensimmäinen, ja ruokakupillekaan en koskaan ryntää ryminällä niinkuin jotkut malttamattomat- kyllä minullekin sitä ruokaa aina riittää. Tällainen 9-kiloinen lempeä neitokainen ei muutenkaan niin kauheasti tarvitse murkinaa pysyäkseen vauhdissa. Enemmänkin pidän tärkeänä sydämen lämpöä ja sisäistä kauneutta, jota kaipaan elämääni voidakseni hyvin. Olisitkohan juuri sinä tällainen lempeä ja rakastava ihminen, jolla olisi kodissaan minulle paikka?

14.10.2022

Tämä pieni perhe, 3 sisarta ja 1 veli, löydettiin yhdessä hylätyn äitinsä kanssa. Äiti oli synnyttänyt pennut yksin metsäisellä alueella, eikä olisi kauaa pärjännyt ilman apua. Pennut ovat nyt Adinan hellässä hoidossa varttuneet iloisiksi ja ponteviksi 1-vuotiaiksi palleroiksi, ja nyt he ovat valmiita löytämään loppuelämän kotinsa.

Nämä suloiset karvakuonot tarvitsevat rakastavat kodit, joissa he voivat tarjota omistajalleen rakkautta, kiintymystä ja vastavuoroisia positiivisia tunteita. Etusijalla hakemuksissa ovat perheet, jotka ovat valmiita adoptoimaan kaksi sisarusta samaan kotiin.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Lora saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Lora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.