Kodin saanut koira LINDA

Koko: keskikokoinen
Ikä: 03/2019
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älykäs, energinen ja rakastaa valtavasti ihmisiä

14.05.2020
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

26.04.2020
Tänään esitellaan hieno Linda, joka etsii omaa loppuelämän kotia. Linda on n. 9 kk koiranpentu (aikuisena keskikokoinen, max. 12 – 15 kg). Myös Linda pääsi suojaan Adinan tarhalle heinäkuun alussa tien vaarasta muiden sisäruksien kanssa. Lindan sisko Maija on jo saanut oman rakastavan kodin täältä Suomesta

Luonteeltaan Linda on todella kiltti, lempeä ja aktiivinen koira. Lindä tykkää olla ihmisten lähettää ja sopii hyvin sellaiseen perheeseen, jossa on myös lapsia.

Mikäli olet kiinnostunut Lindasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Linda saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Linda on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.