Kotia etsivä koira LAURI

Koko: pienikokoinen
Ikä: 10/2021
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älykäs, kiltti ja huomaavainen

22.10.2022

Hei! Olen Lauri, perheen ainoana poikana kasvanut ystävällinen pojanvesseli. Olen vuoden ikäinen ja luonteeltani lempeä ja hellä. Siskojeni keskellä kasvaneena minusta on tullut huomaavainen ja ehkäpä sen takia minua sanotaan erittäin suloiseksi. Itse en tiedä muuta kuin että rakastan touhuta sekä sisarusteni että ihmisten kanssa.

Minusta kaikkia pitää kohdella hyvin ja on tärkeää että näyttää toiselle rakkautensa. Ihmisille olen keksinyt osoittaa rakkauteni niin että pidän tassuillani kiinni heistä kun he huomioivat minut; siitä he aina kovasti ilahtuvat. Olen kuullut heidän sanovan minua älykkääksi, vaikken oikein tiedä mitä se tarkoittaa… onkohan se on sitä, että osaan olla haukkumatta tai tuhoamatta paikkoja yksin ollessani? Sellainen kun ei sovi hyvän seurakoiran tapoihin, niin enhän minä sellaista harrasta. Haluan olla hyvä koira, ja sellaiseksi minua kuvaillaankin.

Kovin mielelläni oppisin uusia asioita ja etsinkin nyt sellaista ihmistä elämääni, jolla olisi lämmin sydän ja paikka kodissaan juuri minulle. Olen juuri sopivasti keskikokoinen (n 12kg) joten ihan hirveästi tilaakaan en kodistasi veisi. Olethan yhteydessä, jos juuri minun esittelyni sai sydämesi sykähtämään.

14.10.2022

Tämä pieni perhe, 3 sisarta ja 1 veli, löydettiin yhdessä hylätyn äitinsä kanssa. Äiti oli synnyttänyt pennut yksin metsäisellä alueella, eikä olisi kauaa pärjännyt ilman apua. Pennut ovat nyt Adinan hellässä hoidossa varttuneet iloisiksi ja ponteviksi 1-vuotiaiksi palleroiksi, ja nyt he ovat valmiita löytämään loppuelämän kotinsa.

Nämä suloiset karvakuonot tarvitsevat rakastavat kodit, joissa he voivat tarjota omistajalleen rakkautta, kiintymystä ja vastavuoroisia positiivisia tunteita. Etusijalla hakemuksissa ovat perheet, jotka ovat valmiita adoptoimaan kaksi sisarusta samaan kotiin.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Lauri saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Lauri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.