Kotia etsivä koira LABUS

Koko: keskikokoinen
Ikä: 03/2021
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: energinen, leikkisä ja todella kilti

13.09.2022

Olen pieni mutta sitäkin vauhdikkaampi vekkuli karvapallero, jota ei turhaan kutsuta Turboksi! Oikeastihan sain nimen Labus, mutta aika pian minusta huomattiin hurmaavan vauhdikas persoonani ja niin vain kaikki alkoivat kutsua minua tällä luonnettani paremmin kuvaavalla nimellä.

Minä rakastan kaikkia: ihmisiä, koiria ja elämää! Rakastan täydestä sydämestäni ja osoitan sen myös kovin selkeästi. Olen missä vaan porukassa juuri se valopilkku joka saa kaikki hymyilemään, se on ihan mahtava taito! Osaan leikkiä kaikenlaisten tyyppien kanssa ja keksin mitä hyväntuulisimpia touhuja ja jekkuja. Minusta on vaan niin ihanaa saada toiset hyvälle tuulelle!

Olenkin vähän ajatellut että se taitaa olla elämäntehtäväni, siis tällainen ilon tuottaminen toisille 💕 Täällä Vulcanassa on ollut varsin mukava asua, mutta ajattelin että pikkuhiljaa voisin lähteä seikkailemaan muuallekin päin maailmaa.

Olisiko siellä Suomessa tarvetta minun kaltaiselleni hauskuuttajaherralle? Haluaisitko sinä elämääsi tällaisen positiivisen ilopillerin, joka on täynnä hauskaa turbovoimaa? Jos kiinnostuit näin mahtavasta veijarista niin otathan yhteyttä tännepäin, odottelen uusia ystäviä innokkaasti.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Labus saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Labus on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.