Kodin saanut koira JULIUS

Koko: pienikokoinen
Ikä: 01/2016
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: ihmisrakas, sosiaalinen ja leikkisä

Update: 07.02.2021 – Julius lisätty adoptio-ohjelmaan

Nyt olisi Julius aika löytää oma pysyvä koti!Julius on pieni, noin 5 vuotias uros. Poika kuvaillaan sosiaaliseksi ja helpoksi koiraksi, rakastavat leluja ja makeisia koirille Se on korkeaenerginen ja leikkii mielellään koirakaveriensa kanssa.

Varsinainen rakkauspakkaus, joka sylissäkin kietoo tassunsa ihmisen käden ympärille halausasentoon. Julius tulee hyvin toimeen koirien ja kissojen kanssa, mutta ennen kaikkea se rakastaa ihmisiä!Julius lempiharrastus on kantaa sukkia ja hanskoja ympäri kotona.

Ensisijaisesti Juliukselle etsitään kotia, jossa on jo leikkisä koirakaveri seurana tai hänen rakastamiensa lasten kanssa.Tällä hetkellä Julius painaa noin 6 kg ja se on pienikokoinen: 35 cm, jalkojen korkeus on 25 cm.

25.11.2020

Muistatteko, kun sydämemme noin viikko sitten särkyi pienen, Adinan portille ilmestyneen koiravanhuksen vuoksi? Meillä on nyt teille kerrottavana hyviä kuulumisia: Saamiensa lahjoitusten turvin pappa pääsi heti eläinlääkärin hoitoon ja sitä se todella tarvitsikin. Pienen papan turkki oli täynnä kookkaita punkkeja, sillä oli paha korvatulehdus ja myös molemmissa silmissä. Aivan kuin tässä ei olisi jo ollut tarpeeksi yhden pienen koiraparan osalle, sillä todettiin myös laaja infektio ihossa.

Tällä hetkellä sen silmien ja korvan tulehdukset ovat hyvää vauhtia paranemassa, se on helpotuksekseen saanut sisä- ja ulkoloishäädöt, samoin myös ensimmäiset rokotukset. Se on myös erittäin laiha, mutta kun sen kunto paranee nyt saamansa hyvän hoidon myötä, se tullaan sterkkaamaan.

Meillä on myös pieni yllätys kerrottavana: Monasti huonokuntoinen ja kärsinyt koira vaikuttaa paljon ikäistään vanhemmalta, ja niin on käynyt nytkin: pappa ei olekaan pappa, vaan vasta noin viisivuotias koirapoika ja painoakin sillä on vain 4,5 kiloa! Nyt elämälle pelastettuna ja saadessaan hoitoa, sillä on vielä mahdollisuus moneen, moneen onnelliseen elinvuoteen, toivottavasti aikanaan omassa rakastavassa perheessään.

Hienolla koirapojalla pitää olla myös hieno nimi: hän on nyt nimeltään Julius


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Julius saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Julius on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.