Kotia etsivä koira HELMI

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 11/2016
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: hyvin ystävällinen, rakastaa ihmisiä valtavasti ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa

4.11.2017
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Hei! Minä olen Helmi. Olen noin 1,8 vanha ja kasvanut jo niin isoksi, että olisin valmis muuttamaan omaan kotiin. Olen elänyt Adinan luona ihan pienestä pennusta asti. Ionel löysi minut ja muutaman muun pennun litimärkinä ja surkeina kaatosateesta ja otti meidät mukaansa ja vei suojaan.

Olen kasvanut iloiseksi ja sosiaaliseksi ja tykkään kovasti ihmisistä ja myös lapsista. Myös älykkääksi minua kehutaan, voisin siis oppia vaikka mitä temppujakin. Tulen myös loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Olen toisalta iloinen että minun muut sisaruket Romeo, Aida, ja Mira saivat jo omat rakastavat kodit sieltä Suomesta. Tässä minä ja siskoni Helmi toivomme yhdessä että olisimme mekin yhä onnekkaita kuin ne muut.

Jos minä kuulostaisin juuri sinulle sopivalta ystävältä, otathan rohkeasti yhteyttä Adinan Enkeleiden yhmisiin ja pyytä antamaan lisätietoja miten pääsisin luoksesi” – kirjoitti itse hänestä koiratyttö Helmi.

Update: 14.11.2017 – Helmi lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Helmista, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Helmi saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Helmi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.