Kotia etsivä koira GLORIA

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 04/2018
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kaunis, hieman ujo alussa mutta lempeä tyttö

21.05.2018
“Moikka taas! Tässä me ollaan: Gloria, Victoria Suzy, ja Victoria. Me kaikki etsitään omia koteja. Siskomme Crystal on jo päässyt omaan kotiinsa Suomeen. Me ollaan kasvettu jo näin isoiksi! Adinan luona ollaan opeteltu monia juttuja, kuten sosiaalista elämää ja ihmiskontakteja. Käytiin myös eläinlääkärin luona, siellä saatiin sellaiset piikit, jotka sattui vähän. Ollaan jouduttu myös syömään inhottavan makuista ainetta, matolääkkeeksi sitä kai sanottiin. Mutta nyt me kuulemma oltaisiin valmiita etsimään omia koteja, jee!

Luonteeltaan me kaikki ollaan ystävällisiä, temperamenttisia, sosiaalisia ja annamme ja tykkäämme myös saada paljon rakkautta. Meidän ulkonäöstämme ei tarvitse sanoa mitään, näettehän te kuvista kuinka suloisia ja kauniita me ollaan. Olisiko sinulla jonkun meidän mentävä aukko sydämessä ja kodissa?”.

Update: 21.05.2018 – Gloria lisätty adoptio-ohjelmaan.

03.05.2018
Kuulumisia Ionelin eilen löytämästä koiraperheestä ja kummiasiaa: virheellisesti ilmoitimme eilen, että pentuja olisi kuusi, mutta tänään varmistui, että pentuja onkin viisi. Ionel kävi tänään tarkastamassa emon ja pentujen tilanteen ja vei samalla ruokaa. Kaikki olivat kunnossa ja voivat hyvin. Ionel yritti tehdä lähempää tuttavuutta myös emon kanssa, mutta tämä vaatii vähän aikaa.

Ihanaa, kun ihmiset olivat valmiita auttamaan tätä perhettä. Eilen kerroimme, että rahan kanssa on tiukkaa. Adina kuitenkin kovasti haluaisi pelastaa koko perheen, joten kysyisimme siis teiltä: löytyisikö täältä ihmisiä, jotka haluaisivat ja pystyisivät sitoutumaan pentueen kummeiksi nyt ja jatkossa? Kummiksi ryhtymällä kustantaisi yhden pennun kulut joka kuukausi. Adinalle tulisi perheestä kuusi nälkäistä kuonoa ruokittavaksi, joten tukea tarvittaisiin pidempi aikaisesti. Olisi mahtavaa, jos jokaiselle pennulle löytyisi oma kummi.

02.05.2018
Tänään taas tällainen päivä: Ionel löysi emon ja sen kuusi pientä pentua tänään keskeltä vaarallista autotietä. Ionel siirsi perheen heti turvallisempaan paikkaan, lähelle metsän reunaa ja rakensi niille suojan. Emo kuitenkin hakeutuu vaaralliselle tielle yhä uudelleen. Adina ja Ionel haluaisivat tietenkin ottaa koko perheen turvaan, mutta tarha on todella täynnä koiria, noin 90 koiraa, ja rahasta on tiukkaa. Ionel yrittää kuitenkin joka päivä päästä ruokkimaan tätä perhettä.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Gloria saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Gloria on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.