Kotia etsivä koira EMILY

Koko: keskikokoinen
Ikä: noin 3,7 vuotta
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kiltti, hieman ujo ja fiksy tyttö

10.09.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Elma on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti syksyllä 2015. Yhdessä Elman kanssa pääsivät turvaan myös sen sisaret Elma ja Socks.

Luonteeltaan Emily on älykäs, rauhallinen ja kiltti koiratyttö. Emily vaikuttaa ujolta muista tarhan liikkuvista koirista ja ei haluaisi kovasti niiden kanssa leikkimään. Se myös jää ihmisen lähelle nauttimaan läheisyydestä mutta alussa on hieman ujo.

Update: 16.04.2018 – Emily lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Emilysta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Emily saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Emily on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.