Kotia etsivä koira ELSA

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 01/2018
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: todella älykäs, kiltti ja ystävällinen tyttö

07.06.2019
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Ihana Adinan perheen pelastama nuori koiratyttö ELSA etsii nyt omaa loppuelämäkotia! Toukokuun alussa Elsa pääsi turvaan Olteanun koiratarhalle. Alusta lähtien tytöstä Adina kertoi, että se on todella ystävällinen ja kiltti tyttö. Elsa on noin 2 vuotta vanha, hyvänluonteinen ja sosiaalinen koira. Tulee toimeen muiden koirien kanssa

Update: 28.05.2019 – Elsa lisätty adoptio-ohjelmaan.

“Hei ystävät siellä kaukana Suomessa, jossa meitä koiria rakastetaan perheenjäseninä. Muistatteko minut, pääsin toukokuun alussa turvaan Adina-tädin luokse Vulcanaan. Koko Olteanun perhe sanoo minusta “hyvä tyttö”, se kai on jotain tosi hyvää, koska he aina samalla hymyilevät ja silittävät hellästi päätäni 

He sanovat myös, että koska olen hyväluonteinen ja sosiaalinen, minä olisin jo valmis adoptoitavaksi – sen minä tiedän,mitä se tarkoittaa! Adoptoidulla koiralla on oma koti, oma perhe ja paljon rakkautta! Mutta ennenkuin voin löytää oman perheen ja päästä tuolle ihanalle matkalle, minun pitää vielä saada erilaisia rokotuksia ja verikoekin ottaa. Pitää kuulemma olla myös sellainen pieni mikrosiru niskassani ja oma passi tassussani.

Mutta minua vähän surettaa, koska Adina-tädillä on täällä Vulcanassa monia meitä karvakuonoja hoivissaan ja raha on tiukalla – monta ruokakuppiakin on joka päivä täytettävänä. Auttaisitko sinä Adina-tätiä ja minua hankkimaan minulle nuo tärkeät jutut?

Lämmin kiitos ja hellä koirankielen lipaisu jos voit auttaa minua” – Terveisin, Elsa 

05.05.2019
Metsiköstä turvaa hakeneena, rakennusten keskeltä, Adinan mies Ionel pelasti pari päivää sitten kiltin ja kultaisen tyttökoiran. Heti ensikohtaaminen oli koiran kanssa ystävällinen ja hyväntahtoinen, on surullista, että silti tällainen koira on hylätty. Romaniassa on valitettavasti tapana hylätä erityisesti tyttökoiria.

Jälleen yksi kodittomaksi jätetty koira kaipaisi omaa rakastavaa perhettään, sillä luonteenlaatunsa puolesta se on selvästi saanut joskus kokea perheen rakkauden ja huolenpidon. Silloin se onkin raastavinta viedä pois ja jättää avuton eläin oman onnensa nojaan.

Mikäli olet kiinnostunut Elsasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Elsa saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Elsa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.