Kotia etsivä koira ELMA

Koko: keskikokoinen
Ikä: 06/2016
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: älykäs, energinen ja rakastaa valtavasti ihmisiä

10.09.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina Olteanun ja hänen eläinsuojeluyhdistys – Dina’s Angels – Pet Rescue ovat Adinan Enkeleiden tärkeä projekti. Uuden romanialaisen yhdistyksen koiratarhan on juuri rakentamassa ja silla toivotaan että Adina pystyisi tarjoamaan elämälle pelstetuille kodittomille koirille parempaa tuleivaisuutta. Elma on yksi niistä onnekaista kodittomista pennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti syksyllä 2015. Yhdessä Elman kanssa pääsivät turvaan myös sen sisaret Emily ja Socks.

Luonteeltaan Elma on lempeä, älykäs, sosiaalinen ja leikkisä. Elma vaikuttaa hyvin uteliaalta ja kiinnostuneelta muista tarhan liikkuvista koirista ja haluaisi kovasti niiden kanssa leikkimään. Se myös jää ihmisen lähelle nauttimaan läheisyydestä mutta alussa on hieman ujo.

Update: 16.04.2018 – Elma lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Elmasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Elma saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Elma on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.