Kotia etsivä koira ELLA

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 10/2017
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: lempeä, hieman ujo alussa ihmisten kanssa ja tulee hienosti muiden koirien kanssa

Kaunis Ella-koira on pelastettu eräältä kaatopaikka-alueelta, jolla Adina kävi ruokkimassa siellä eläviä kodittomia koiria. Adina kiinnitti huomiota nuoreen tyttökoiraan, joka jäi aina taka-alalle, kun ruokaa tarjottiin. Lempeä Ella odotti kärsivällisesti vuoroaan, mutta monasti muut koirat ajoivat sen kovaotteisesti kauemmaksi. Adinaa säälitti tämä nuori, selvästi hyväluontoinen koira, ja hän päätti pelastaa sen luokseen Vulcanaan.

Vulcanan pienellä koiratarhalla Ellasta kuoriutui nopeasti iloinen ja ystävällinen koiraneito. Kooltaan se on keskikokoinen. Kohdatessaan uusia ihmisiä se ensin ujostelee tilannetta hieman, mutta huomaa pian ihmisen ystävällisyyden ja ottaa kontaktia nauttien saamastaan huomiosta.
Ella sopii niin ainoaksi koiraksi kuin toisen koiran kaveriksikin. Ellan pehmeän luonteen ja aikaisempien kokemuksien perusteella emme kuitenkaan etsi sille perhettä, jossa on jo voimakasluonteinen koira.

Update: 28.03.2017 – Ella lisätty adoptio-ohjelmaan.

10.01.2017
Lääkärissä Ellalle tehtiin kaikki perustestit verikokeineen. Tyttö oli onnekas, se oli selvinnyt kodittoman ajastaan saamatta parvoa, penikkatautia tai muitakaan tauteja. Se tarvitsee nyt vain ravitsevaa ruokaa, ulko- ja sisäloishäädöt ja rokotukset jotta sen uusi elämä voi kunnolla alkaa. Ja tietysti rakkautta unohtaakseen eletyn elämän kärsimykset.

Rakkautta ja huolenpitoa se nyt ensin saa Adinan luona ja toivottavasti aikanaan omassa rakastavassa perheessä. Kun Ella on vahvistunut, se tullaan vielä sterilisoimaan. Näin on alkanut uusi pelastustarina.

01.01.2017
Adinaa suretti kovin tämä herkän oloinen koira. Kun hän seuraavan kerran, heti uuden vuoden jälkeen, tuli jälleen ruokkimaan näitä kaatopaikka-alueen kodittomia, hän huomasi heti verisistä jäljistä, että koira oli saanut uusia puremia, nyt kuonon alueelle. Edi kantoi sen autoon ja he ajoivat suoraan luottoeläinlääkärinsä luo viemään koiran tarkastettavaksi. Koska kukaan ei vielä tuntenut paremmin koiraa eikä tiennyt, miten se reagoisi tällaisessa uudessa japelottavassa tilanteessa, sille laitettiin tutkimuksien ajaksi kuonokoppa. Koira käyttäytyi kuitenkin tutkimuksien ja hoidon ajan luottavaisesti ja rauhallisesti, aivan kuin ymmärtäen että sen elämä tulisi saamaan käänteen hyvään.

Koira on iältään noin 9 kuukauden ikäinen ja sillä oli alkamassa juoksuaika. Tälläkin tavoin se oli onnekas: nyt ei maailmaan syntyisi taas yhtä uutta koirapentuetta elämään ei-toivotun kodittoman koiran rankkaa elämää.

Silloin Adina teki päätöksen – hän ei voisi jättää koiraa enää tänne. Jos sen halusi pelastaa, se täytyi tehdä nyt. Seuraava kerta voisi olla jo liian myöhäinen. Adina ja Edi kutsuivat koiraa lähemmäs, ja yllättäen se tulikin ja antoi Edin ottaa itsensä syliin. Matka kohti pelastusta oli alkanut.

Mikäli olet kiinnostunut Ellasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Ella saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Ella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.