Kotia etsivä koira DOMINO

Koko: suurikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 09/2014
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kiltti, ystävällinen ja leikkisä

23.03.2017
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Domino on ihana, kaunis ja ihmisrakas, joka toivosi kovasti päästä mahdollisimman pian omaan kotiinsa Suomeen. Domino vaikuttaa luottavaiselta, hellyttävältä ja mutkattomalta pojalta. Rakkautta riittää jaettavaksi, se on selvä.

Update: 27.03.2017 – Domino lisätty adoptio-ohjelmaan.

25.04.2014
Dominon äidin pelastustarina – Elämälle pelastettu äiti ja sen lapset. Myös Maria ilmestyi kaduille viime vuoden syksyllä. Se vaikuttaa nuorelta ja on ehkä noin kaksivuotias. Kooltaan se on pienen ja keskikokoisen väliltä. Se oli hyvin laiha ja etsi kiihkeästi jotain syötävää. Eräs naapurini kertoi Adinalle, että oli joskus nähnyt koiran erään hevoskärryillä kulkeneen vanhan miehen seurassa. Kukaan ei kuitenkaan tuntunut enää kaipaavan koiraa. Koirasta näki. että se oli synnyttänyt aivan äskettäin. Adina luuli, että sen pennut oli viety siltä ja se oli häädetty entisestä kodistaan.

Valitettavasti Romaniassa monet ihmiset eivät halua asuntojensa lähelle narttukoiria. Muutaman kuukauden päästä koira oli taas raskaana. Kun raskaus eteni, se ei enää uskaltautunut tulla Adinan portille syömään, sillä toiset koirat jahtasivat sitä (osalla näistä koirista oli omistaja). Koirien haukunta ärsytti ihmisiä, ja he heittivät niitä kivillä ajaen ne pois kylästä. Adina kuulli myöhemmin, että koira oli saanut 3 pentua, joista yksi syntyi kuolleena. Toinen pennuista jäi auton alle kotimme lähellä ja kuoli.

Adina maksoi naapurin lehmiä kaitsevalle pojalle hieman, jotta hän hautaisi kuolleen pentuparan läheiselle niitylle. Ainoa henkiin jäänyt pentu on sekin vielä hyvin nuori ja emo yrittää pitää sitä turvassa suojaisessa paikassa. Koska tämä koira yrittää parhaansa mukaan olla hyvä äiti näissä vaikeissa oloissa, Adina päätti antamaan sille toisen rakastavan äidin nimen eli siitä tuli Maria.

Yhtenä päivänä Adina päätti seurata Mariaa nähdäkseen minne se menee Vulcanasta lähdettyään. Varmasti Maria tiesi Adinan sitä seuraavan, mutta yhtä varmasti se tiesi myös, että tämä ihminen ei sen pentuja vahingoittaisi. Tyhjältä tontilta löytyikin pikkuinen pentu…ja vielä neljä lisää!
Pentuja ei ollutkaan vain yksi tai kaksi. Niitä oli kaikkiaan viisi, neljä pientä poikaa ja yksi tyttönen. Adina kiirehti nakemaan ruokaa pienelle perheelle.

Adina halusi kovasti pelastaa emo ja sen pennut. Ensimmäiseksi pentuset Vulcanassa rokotettiin ja ne saivat myös sisä- ja ulkoloishäädöt. Maria oli elänyt pitkään, ehkä koko ikänsä, huonolla ruoalla ja ehkä siksi pienet koiralapset olivat vatsat pullollaan matoja. Pienille on siksi syytä antaa nyt useampi peräkkäinen loishäätökuuri.

Mikäli olet kiinnostunut Dominosta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Domino saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Domino on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.