Kotia etsivä koira CRENGUTA

Koko: pienikokoinen/keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 05/2018
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: ystävällinen, reipas ja kaunis tyttö

07.09.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Hei kaverit! Olen Crenguta, hyvin ystävällinen, leikkisä mutta aluksi hieam ujo. Silti olen kiltti enkä tee mitään pahoja juttuja. Olen elänyt siskoni kanssa Crenguta koko ajan kadulla, joten en pahastu, jos uudessakin kodissani on minulle paljon kavereita, kunhan saan tutustua heihin rauhassa.

Kuitenkin Adina huomasi että pidän leikkiä paljon siskoni kanssa, ja tulen toimeen muiden koirien kanssa. Jos olen juuri sen ystävä, jota olet etsimässä, otathan rohkeasti yhteyttää Adinan enkeleiden porukaan ja kysy lisää minusta”.

Update: 06.09.2018 – Crenguta lisätty adoptio-ohjelmaan.

02.09.2018
Adina ja Ionel löysivät uuden koiratarhan tontin vierestä kolme hylättyä koirapentua. Arviolta ne olivat noin kolme kuukautta vanhoja. Yksi hylätyistä pennuista löydettiin kuolleena muiden lähistöltä. Valitettavasti Adinan piha on todella täynnä koiria, eikä hän pysty näitä pikkuisia sinne pelastamaan. Ionel teki niille kuitenkin turvallisen alueen paikkaan, josta pennut löytyivätkin. Juuri tällaisten tapausten takia uusi tarha on todella tarpeellinen, sillä lisätila mahdollistaa myös yhä useampien kodittomien koirien saamisen turvaan aitojen sisäpuolelle.

Mikäli olet kiinnostunut Crengutasta, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Crenguta saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Crenguta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.