Kotia etsivä koira CODRUT

Koko: keskikokoinen
Ikä: 01/2022
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: leikkisä, rakastava ja sosiaalinen

7.09.2022

Minä olen Codrut, ihana 8-kuinen mustavalkoinen poikakulta.

Elämääni on mahtunut monenlaista jännittävää käännettä. Synnyin 4 veljeksen pentueeseen syvällä luolassa, jossa äitimme piti meistä hyvää huolta. Sieltä meidät pelastettiin juuri oikeaan aikaan, sillä luolan suuaukosta ropisi uhkaavasti palasia aina kun äiti kulki siitä ruokaa hakemaan. Meitä veljeksiä jännitti aina kovasti että pääseeköhän äiti turvallisesti siitä takaisin luoksemme. Onneksi myös muut huomasivat vaaran, sillä eräänä päivänä kiltit ihmiset käyttivät hurjasti aikaa löytääkseen meidät ja saadakseen koko perheen sieltä turvallisesti ulos. Näille ihmisille äiti ei murissut eikä käskenyt meidän juosta karkuun, vaan he olivat kuulemma hyviä ihmisiä. Kyllä meitä pelotti ensin, mutta äidin meitä rauhoitellessa uskoimme että kaikki sujuu hyvin.

Luolasta pääsimme Adinan koiratarhaan hyvään hoitoon, omaan turvalliseen koppiimme. Siellä oli ihanaa kun äiti sai jatkuvasti olla luonamme, ja nämä kiltit ihmiset toivat koko ajan ruokaa ja huolehtivat äidistä ja meistä. Äiti oli koko ajan hyväntuulinen eikä kertaakaan kieltänyt meitä leikkimästä toisten koirien eikä ihmisten kanssa. Täällä ei tarvinnut pelätä yhtään mitään! Saimme paljon uusia ystäviä ja ihmiset oli ihania kun he jakoivat rapsutuksia ja rakkautta ❤️ Tuntuu aina niin kovin ihanalta kun ystävällinen käsi rapsuttaa korvan takaa tai rinnasta. Edes äiti ei osaa niin kivasti rapsutella! Ihmisillä tuntuu olevan ihan omanlaisensa taikakosketus, jota täällä kaikki kovasti kaipaa ja odottaa. Meitä on vaan täällä niin kovin monta että emme saa yhtään niin paljon rapsutteluja kuin haluaisimme, se on harmi.

Kuulin että siellä Suomessa olisi paljon rapsuttajia, ja paljon vähemmän koiria kuin täällä meilläpäin. Ajattelinkin tässä tiedustella että tietäisitköhän sinä mistä tällaisen rapsuttelevan ihmisen voisi löytää? Jos tiedät niin otathan yhteyttä ❤️

Tässä olisi yksi täydellisen valmis mustavalkoinen karvakaveri vastaanottamaan kaikki rapsutukset mitä ikinä vaan ehtii antaa 🥰 Lupaan palkita rapsuttelijan rakastamalla ihan koko täydestä sydämestäni ❤️


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Codrut saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Codrut on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.