Kotia etsivä koira CHUCK

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 11/2016
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: hyvin ystävällinen, rakastaa ihmisiä valtavasti

03.09.2018
Moro! Tässä Chuck, reipas koirapoika Vulcanan pieneltä koiratarhalta. Eläinsuojelija Adina Olteanu pelasti minut ja sisarukseni hylätystä talosta huhtikuussa 2016 ja siitä lähtien olemme saaneet kasvaa huolehdittuina ja rakastettuina.

Olen luonteeltani ystävällinen ja sosiaalinen. Komeaksikin minua kehuvat ja herkkusuuksikin. No juu, tykkään syömisestä, mutta olen silti myös aktiivinen ja hirveän leikkisä koirapoika. Adina sanoo, että olen älykäs ja opin nopeasti uusia asioita. Olen sosiaalisesti taitava kohtaamaan muita koiria olivatpa ne isoja tai pieniä. Painan noin 38-40 kiloa eli minusta saat myös hyvän turvan pimeille lenkkipoluille. Olisi ihan päästä sinne Suomeen, veljenikin asuu siellä ja hän on kuulkaas oikea elokuvatähti. Toivon kovasti, että oikea perhe löytää minut. Haluaisitko minusta oman parhaan kaverisi?

Update: 10.02.2018 – Chuck lisätty adoptio-ohjelmaan.

Mikäli olet kiinnostunut Chuckista, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Chuck saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Chuck on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.