Kotia etsivä koira BRENDA

Koko: pienikokoinen
Ikä: 05/2021
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kiltti, seurallinen ja utelias

Hei! Olen 6 kuukautta vanha tytön tyllerö ja asun Adinan koiratarhalla neljän sisarukseni kanssa. Meidät pelastettiin tänne tarhalle tien varresta harhailemasta. Olimme reippaasti matkalla eteenpäin, emme kyllä tienneet minne, kun Adinan mies Ionel tuli houkuttelemaan meitä matkaansa. Hän vaikutti hieman epäilyttävältä ja sai suostutella meitä hyvän tovin ennenkuin olimme kaikki sulassa sovussa kuljetuskopissa matkalla kohti eläinlääkäriä. 

Eläinlääkärireissun jälkeen kyllä vähän kadutti, että olimme lähteneet moisen miehen matkaan. Meitä pistettiin kipeästi ja saimme todella pahanmakuisia lääkkeitä, joita kutsutaan matolääkkeiksi. Jouduimme kaikki myös suihkuun ja meidät pestiin sellaisella hassusti vaahtoavalla aineella. Puhdas turkki kyllä tuoksui ihanalta eikä enää kutittanut yhtään. 

Nyt täällä tarhalla olen opetellut koiran elämää. Täällä on ihania koiratätejä ja -setiä, jotka ovat leikkineet meidän pentujen kanssa ja opettaneet meille yhtä sun toista koiran elämästä. Adinan tarha on kuitenkin ihan tupaten täynnä ja Adinan mielestä minä reippaana ja sosiaalisena tyttönä sopisin vallan mainiosti asumaan jonkun perheen luona Suomessa. Tykkään kyllä ihan kauheasti rapsutuksista ja ihmisen huomiosta. Jos sieltä Suomesta löytyisi sellainen koti, joka haluaisi minusta uskollisen ystävän niin olen kyllä valmis muuttamaan. Saan mukaani ihan oman EU-passin, jolla pääsee matkustamaan maasta toiseen. Ikävä kyllä ennen lähtöä täytyy taas syödä niitä pahoja matolääkkeitä, käydä suihkussa ja eläinlääkärikin pistää minua uudelleen.

Jos kiinnostuit minusta, niin täytä adoptiohakemus alla olevasta linkistä:

Muistathan, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Brenda saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Kaikilla koirilla on myös EU-lemmikkipassi.