Kodin saanut koira AURAS

Koko: pienikokoinen
Ikä: 08/2020
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: utelias, ystävällinen ja rakastava

Vielä noin puoli vuotta sitten Auras kuului Adinan porteille pimeän tullen arkana saapuviin, nälkäisiin kodittomiin koirakulkijoihin. Päivät ne piileskelivät ihmisiltä, joilta ne saivat vain herjauksia ja potkaisuja. Mutta yöllä, kun rauha laskeutui Vulcanan kylän ylle, nämä yön yksinäiset saapuivat ahnaasti syömään ruokaa, jonka Adina oli niitä varten jättänyt. Mutta yhtenä yönä Auras ei lähtenytkään pois, vaan jäi portin luokse odottamaan. Kun Adina aamulla huomasi odottajan ja raotti porttia, Auras livahti sisään ja liittyi Olteanun perheen muiden koirasuojattien joukkoon.

Auras on vielä nuori koirapoika, ikäarvioltaan noin 1,5 vuotta. Se on rakenteelta ”pitkulanpötkylä” tappitassu veikkonen, painoltaan noin 10 kg. Luonteeltaan se on utelias ja ystävällinen, vähän herkkäkin ja se rakastaa saamaansa huomiota. Hänen paras karvakuono on Gabriel, josta ilmoitimme eilen että hänet on varattu.

Onko Auras juuri se koiraystävä, jota olet etsinyt? Jos vastaat kyllä, laitathan meille adoptiohakemuksen, niin voimme keskustella Auraksesta tarkemmin.

https://adinanenkelit.fi/adoptiohakemus-2


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Auras saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Auras on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.