Kotia etsivä koira ALEX

Koko: keskikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 08/2016
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: aluksi ujo, mutta on ihmisrakas ja ystävällinen

07.09.2018
Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

“Hei! Minä olen Alex, nuori koirapoika Romaniasta! Olin vain kuukauden ikäinen pikku pentunen, kun Adina-täti huomasi minut maantien varressa olevan rauniotalon oviaukossa. Hän pysäytti auton ja pelasti minut turvaan Vulcanan pienelle koiratarhalle. Siitä lähtien olen saanut elää huolehdittuna ja rakastettuna Vulcanan pienen pihapiirin aitojen suojissa, monen koirakaverin joukossa.

Minusta on kasvanut sellainen “isompi keskikokoinen” nuorukainen ja olisin valmis jatkamaan matkaa sinne kaikkein parhaimpaan paikkaan, omaan kotiin! Ai mitä kertoisin itsestäni sinulle? No, olen ystävällinen herkkusuu – ruoka maistuu minulle aina, ja yritän ehtiä ruoka-aikaan paikalle ensimmäisten joukossa. En kuitenkaan puolusta ruokaani, vaan hyväksyn jos joku kiireisempi menee edelleni. Muutenkin vältän mielelläni konflikteja ja lähden pois jos tilanne alkaa mennä liian vauhdikkaaksi. Kohdatessani uusia ihmisiä hieman ujostelen ensin, mutta pian tarjolla oleva huomio ja rapsutukset houkuttelevat minut hakemaan niistä oman osani. Leikin mielelläni, mutta kovin hurjassa menossa en oikein viihdy. Parhaat leikit syntyvätkin mielestäni pihapiirimme pikkukoirien kanssa ja osaan leikkiä niiden kanssa tosi nätisti.

Millainen voisi olla se paras koti minulle? Ehkä sellainen, jossa on aktiviteettejä ja hellyyttä mukavasti yhdistettynä. Sellainen, joka jaksaisi ohjata nuorta koirapoikaa suomalaisen kotikoiran elämään. Sellainen, joka ymmärtää, että uutta tulokasta voi hämmentää, kun elämään äkkiä tulee monta uutta asiaa ja tilannetta. Kiva koirakaveri voisi myös olla hieno juttu ja samalla roolimallina minulle uudessa elämässäni luonanne.

Haluaisitko juuri minut luoksesi?”.

Update: 06.09.2018 – Alex lisätty adoptio-ohjelmaan

Mikäli olet kiinnostunut Alexista, lähetäthän adoptiohakemuksen tästä: https://form.jotformeu.com/82523167450353


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Alex saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Alex on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.