Kotia etsivä koira ALADIN

Koko: pienikokoinen
Ikä: 07/2020
Sukupuoli: uros, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kiltti, ystävällinen ja utelias

Update: 07.02.2021 – Aladin lisätty adoptio-ohjelmaan

Suloinen pienikokoinen koirapoika Aladin,on nyt valmis etsia omaa loppuelämän kotia. Aladin on Kertun ja Floryn veli. Se on erittäin ystävällinen, iloinen ja aktiivinen. Lisäksi Aladin on todella hauska, mukava, joka rakastaa huomiota. Pojasta pitää sanoa myös siitä, että hän rakastaa rapsutuksia ja osaa jo hyvin myös vaatia niitä. Tassu nousee samantien kädelle merkiksi, mikäli rapsutuksien määrä ei ollut hänelle riittävää 😃 Sopii lapsiperheisiin. Koko: pienikokoinen (45 cm) ja jalan korkeus 25 cm, ikä: noin 6 kk vanha

30.10.2020

Kerroimme lokakuun alussa kolmesta pienestä, hylätystä koiranpennusta, jotka vanha eläinrakas mummo oli tuonut Adinan perheen portille toivoen, että ne saisivat Adinan avulla mahdollisuutensa elämään. Pentuset ovat nyt saaneet muutaman viikon elää huolehdittuina ja hellittyinä Vulcanassa. Ne ovat virkistyneet silmissä ja alkavat olla jo kuin mitkä tahansa pikku koiranpennut: iloisia, energisiä pikku riiviöitä.

MUTTA: jotain tärkeää niiltä kuitenkin vielä puuttuu! Jokainen näistä kolmesta pikkuisesta tarvitsisi ikioman nimen ja oman kummin, jonka tuella niiden ruokakupit saataisiin täytettyä. Omien kummien apu olisi varsinkin nyt korvaamatonta, kun Vulcanaan on pienellä ajalla pelastettu monta hädänalaista koiraa.

Haluaisitko sinä ryhtyä kummiksi jollekin näistä pennuista ja ehdottaa kummipennullesi nimeä? Siinä tapauksessa laitathan yksityisviestin meille kiitos.

09.10.2020 – Kolme Muskettis…. eipäs kun kolme koiranpentua korissa!

Kuvan vanha rouva on asioinut Adinan portilla aiemminkin. Noin 5,5 vuotta sitten hän kiikutti Adinan luo turvaan pienen koiranpennun. Koiranpentu jäi Vulcanan suojiin kasvamaan ja vahvistumaan. Pentu pääsi adoptio-ohjelmaan ja sai viimein kodin Suomesta.

Tällä kertaa rouvalla oli mukanaan pentuja ”vasullinen”. Pennut hän oli löytänyt kotikulmiltaan orpoina ja hylättyinä. Rouva pitää koirista, mutta ei voi itse huolehtia niistä. Hän asuu maaseudulla vain kesäisin ja muuttaa talven tullen poikansa luo kaupunkiin.

Kaupungissa elämä on helpompaa kylmänä ja pimeänä vuodeaikana. Romaniassa maaseudulla talvehtiminen on todella rankkaa ja synkkää erityisesti iäkkäämmälle ihmiselle. Rouva halusi kuitenkin auttaa orpoja pentuja jollain tavoin. Sittenhän muisti Adinan koiratarhan, jossa oli aiemminkin vieraillut. Hän poimi pennut laakeaan leipäkoriin ja porhalsi koreineen tarhan porteille.Ja totta tosiaan, tässä ne nyt sitten ovat. Suloisia söpöläisiä, jotka pakahduttavat paatuneimmankin sydämen!

Jälleen kaikki apu on tarpeen, jotta tämä trio Söpöläiset saadaan uuden elämän alkuun. Suurin kerralla suoritettava kuluerä syntyy aina pelastustyön tässä vaiheessa. Eli silloin, kun koira tulee tarhalle. Kaikki koirat pennusta pappaan viedään eläinlääkärille tarkastusta varten. Usein tarvitaan erilaisia testia parvoa varten, loishäätöjä, erikoisvitamiineja, mahdollisia lääkityksiä, rokotuksia, sirutuksia ja puutteellisesta ravinnosta aiheutuneiden puutostilojen lääkityksiä. Lista on pitkä ja niin on usein laskukin. Laskun suuruuteen emme voi vaikuttaa, mutta sen maksamiseen voimme kaikki osallistua resurssiemme mukaisesti.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Aladin saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Aladin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.