Kotia etsivät koirat ALADIN & KERTTU

Koko: pienikokoinen
Ikä: 07/2020
Sukupuoli: uros ja narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: kiltit, ystävälliset, leikkisät

Hei Suomalaiset! 

Täällä olisi kaksi sisarusta tulossa Suomeen moikkaamaan yhtä meidän sisarusparven jäsenistä. Meitä oli kolme pentua, jotka Adina pelasti luokseen. Nukuimme koko lapsuutemme samassa sängyssä ja leikimme yhdessä. Yhtenä päivänä meidän sisko sai oman kodin Suomesta. Meille tuli ihan kauhea hätä! Etsimme siskoa kaikista paikoista monta viikkoa. Oltiin pitkään tosi surullisia ja tukeuduttiin toisiimme. 

Sen jälkeen me ei olla uskallettu päästää toisiamme silmistämme. Tehdään kaikki jutut yhdessä; leikitään, syödään ja nukutaan. Adinan sydän melkein särkyi, kun hän seurasi meidän suruamme ja hän lupasi meille, että me saadaan olla yhdessä lopun elämäämme. Nyt vaan pitäisi löytää koti, jonne mahtuisi kaksi tällaista 7 kiloista pitkulan pötkylää sohvan koristeeksi. Me ollaan 1v 4kk vanhoja, ollaan tosi kilttejä ja ystävällisiä. Tykätään myös leikkiä tosi paljon. Mahtuisiko sinun kotiisi pari tällaista ilopilleriä? Jos kiinnostuit meistä, niin täytäthän adoptiohakemuksen alla olevasta linkistä

https://adinanenkelit.fi/adoptiohakemus-2


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Aladin ja Kerttu saapuvat Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Aladin ja Kerttu ovat mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.