Kodin saanut koira BONITA

Koko: pienikokoinen
Arvioitu syntymäaika: 09/2016
Sukupuoli: narttu, sterkattu
Sijainti: Romaniassa, Adinan tarhalla
Luonne: lempeä ja rakastaa ihmisiä

29.05.2018
Romaniassa kodittomien koirien tilanne on todella hankalaa ja on jatkuvasti taistelu selviytymistä elämästään. Bonita on yksi niistä tuhannesta kodittomista koirista, jonka meidän avustuskohtamme Adina pelasti kesällä vuonna 2017. Adinalle ja hänen perheelle työ on loputon ja Vulcanan koiratarhalla on jatkuvasti tunkua uusista pelastetuista koirista. Tässä on Bonita, noin kaksivuotias tyttö.

Bonita on sosiaalinen ja lempeä ja hän rakastaa ihmisiä ja heidän huomiotaan. Bonita olisi täysin valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiinsa. Bonita tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja pärjää hyvin laumassa. Kotona Bonitaa voisikin odottaa koirakaveri, mutta koirakavereita tärkeämpää Bonitalle on ihmisen seura. Huomaatko hänen katseestaan, kuinka hän kysyy voisitko sinä ehkä olla hänen loppuelämänsä paras ystävä?

Update: 29.05.2018 – Bonita lisätty adoptio-ohjelmaan.


Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Bonita saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Bonita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.