Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Xena

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

04/2016

Sukupuoli

narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

alkuun hieman ujo, leikkisä ja tulee toimeen muiden tarhan koirien kanssa

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Hei ystävät, minun nimeni on Xena ja ikää minulla on helmikuussa 2017 yhden vuoden verran. Pääsimme turvaan yhdessä veljieni Chuckin ja Arnoldin kanssa eläinsuojelija Adinan pienelle koiratarhalle viime vuoden elokuussa ja etsin nyt tositarkoituksella omaa, rakastavaa kotia.

Tarhalla olemme saaneet paljon rakkautta, hoivaa ja paljon koirakavereita. Eläinsuojelija Adina Olaru kertoo minusta näin: ”Xena on todella kiltti ja ystävällinen koira. Uusia ihmisiä tavatessaan se on alkuun hieman ujo, mutta kun saanut tutustua rauhassa, rohkaistuu. Xena etsii perhettä, joka ymmärtää hieman ujoa luonnetta ja jaksaa rohkaista sitä sen uudessa tilanteessaan kohti kotikoiran elämää Suomessa. Perheessä voisi olla myös toinen koira.

Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Xena saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Xena on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email