Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Urho

Laji

Koira

Koko

Suurikokoinen

Ikä

04/2020

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Energinen, lempeä ja ystävällinen

Tässä on Urecheatu, energinen, leikkisä ja iloinen koirapoika Vulcanasta. Minut pelastettiin pentuna puistosta, jossa leikin lapsien kanssa. Lapset pitivät minusta huolta ja halusivat minut pelastaa, jottei minulle kävisi niin kuin monelle muulle onnettomalle sielulle. Paikallinen eläinlääkäri kysyi Adinalta olisiko hänellä tilaa minunkaltaiselle kauniille koirapojalle.

Lapset kovasti toivoivat, että turvallinen paikka löytyisi. Onneksi pääsin Adinan hoiviin ja sain uuden alun elämälle rakastettuna ja huolehdittuna. Olen suht iso poika, noin 30kg. Minulla on hauskat korvat, jotka lepattavat vähän joka suuntaan leikkiessäni.

Pidän ihmisistä ja olen kiltti poika. Tykkään myös leikkiä paljon. Toivoisin kovasti, että juuri se oikea perhe löytäisi minut ja saisin rakastavan kodin.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Urho saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Urho on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email