Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Tirlittan – VARATTU

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

01/2022

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Energinen, fiksu ja leikkisä

Tämä suloinen neitokainen on Tirlittan ja hänen mitat: selän pituus: 40 cm, rinnan ympärys: 44 cm, korkeus: 27 cm, paino maksimi: 5,5 kg. Tirlittan sai nimensä vanhan lorun mukaan. Tirlittan on tällä hetkellä noin vuoden ikäinen määrätietoinen neitokainen. Luonteeltaan hän on energinen, fiksu ja leikkisä.

Tirlittan rakastaa huomiota ja antaa sitä osoittavalle vastalahjaksi paljon rakkautta. Oman kokoisten ystäviensä seurassa Tirlittan on the BOSS-Lady. Tirlittan on ruokakupilla ensimmäisenä, muut odottakoot vuoroaan. Jos pihalle on ilmestynyt uusia leluja, Tirlittan leikkii niillä ensin, sehän on selvä.

Isojen poikien seurassa Tirlittanista kuoriutuu esiin varsinainen flirttailija. Huomiota rakastavana hän nauttii poikien seurasta jokaiselle keimaillen. Isot tytöt saavat Tirlittanin varovaiseksi ja hän poistuukin ennemmin paikalta kuin jää kokeilemaan vetovoimaansa oman sukupuolensa isompiin edustajiin.

Tirlittan on pienikokoinen ja viettää elokuussa yksi-vuotissynttäreitään. Mahtaako Adina järjestää tälle neitokaiselle isotkin pirskeet? Tirlittanille sopii koti, jossa on pihamaata temmeltää ja juosta. Rauhallinen koirakaveri olisi myös neidon mieleen. Pääasia, että adoptioperhe ottaa Tirlittanin omaksi perheenjäsenekseen ja rakastaa häntä.

Tirlittan itse on hyvin rakastettava ja varsinainen sydänten sulattaja. Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Tirlittan saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna.

Päivitetty 17.10.2022

IRLITTAN PÄÄSI KOTIHIN ADINAN LUOKSE …
Tirlittan on vihdoin palannut kotiin Adinan luo. Kuinka pieni ja suloinen hän onkaan! Niin pieni, että hoitaja sujautti hänet työtakkinsa taskuun turvaan. Tytön silmä- ja korvatulehdukset saatiin hoidettua klinikalla kuntoon. Kapin aiheuttaman ihoinfektion ja turkin huonon kunnon takia Tirlittanin lääkitystä jatketaan vielä kotihoidossa. Adinan hyvässä hoidossa tyttö varmasti saa ylleen kauniin karvapeitteen ja terveen ihon. Ihana pikkuruinen Tirlittan, toivomme sinulle sydämestämme kaikkea hyvää ja onnea uuteen elämääsi.


TIRLITTAN PÄIVÄÄ SEITSEMÄN, TIRLITTAN KAMPPAILI, TIRLITTAN VOITTI KUOLEMAN, TIRLITTAN PARANI ”TIRLITTAN PÄÄSI KOTIHIN, TIRLITTAN RIEMUITSI, TIRLITTAN ÄIDIN, SISKOT SAI, TIRLITTAN RAKASTI”

Päivitetty 10.10.2022

UUSIA UUTISIA PIENESTÄ TIRLITTAN- KOIRANPENNUSTA
Eläinlääkäri teki päätöksen siitä, että Tirlittan ei voi vielä leikata. Tällä hetkellä tytöllä on paljon komplikaatioita ja lisäksi hän on aliravittu. Tällaisessa tilanteessa leikkaus ei ole mahdollista, koska kuoleman riski on liian suuri. Ennen leikkausta tytön terveysongelmat on siis saatava kuntoon.

TIRLITTANIN TERVEYS TÄLLÄ HETKELLÄ
Pikkuruista Tirlittania vaivaavat tällä hetkellä aliravitsemus, silmien sidekalvotulehdus ja vakava-asteinen kapi. Kapia hoidetaan erikoiskylvyillä. Lisäksi tarvitaan erikoisruokaa sekä vitamiineja. Eläinlääkärin mukaan TIRLITTAN on noin 3 kk vanha ja aikuisenakin hän tulee olemaan pienikokoinen. Kaiken kaikkiaan Tirlittanin tervehtyminen näyttää positiiviselta ja ennuste on lääkärin mielestä hyvä. Tarvitsemme edelleen apuanne, varsinkin nyt kun TIRLITTAN joutuu jäämään klinikalle pidemmäksi aikaa.

Päivitetty 07.10.2022

Muistatteko Tirlittanin runon? ”TIRLITTAN LENSI KANAVAAN, TIRLITTAN UPPOSI, TIRLITTAN NOUSI PINNALLE, TIRLITTAN HENGITTI”… Kuvassa oleva Tirlittan ei ehkä ole pudonnut kanavaan, mutta jotakin hyvin ikävää sille on tapahtunut ja se hädin tuskin hengittää. Sen turkki kuhisee kirppuja, hilseilevä iho kutiaa, masu pullistelee loiseläimistä ja kaiken päälle päätteeksi sillä on tyrä, joka vaatii leikkaushoitoa.
”TIRLITTAN ETSI KOTIA, TIRLITTAN RUKOILI, TIRLITTAN POIS-POIS POTKITTIIN, TIRLITTAN ITKI”

PELASTAVA ENKELI
Ehkä Tirlittanin suojelusenkeli tiesi, mistä etsisi apua Tirlittanille. Ehkä hän kantoi Tirlittanin hellästi varoen Adinan kauppamatkan varrelle. Adinan, joka oli juuri tehnyt päätöksen olla ottamatta tarhalleen enää yhtään uutta suuta ruokittavaksi tai lääkittäväksi. Rahat eivät enää riittäneet edes tarhan nykyisten asukkien hoitamiseen tai ruokkimiseen. Tirlittaniin törmätessään tuo päätös tuntui kuitenkin julmalta.

Miten tuollaisen pienen surkean ja sairaan tyttöpennun voisi jättää oman onnensa nojaan? Sitä ei Adinan sydän kestäisi. Niinpä hän hellästi koppasi Tirlittanin syliinsä ja kiikutti eläinlääkärille. Siellä Tirlittan nyt on, hoidettavana. Tirlittanin täytyy jäädä eläinlääkäriin useammaksi päiväksi lääkittäväksi, jotta se vahvistuisi riittävästi tyräleikkausta varten.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Tirlittan saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Tirlittan on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email