Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Teri

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

09/2017

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

lempeä, kiltti, sosiaalinen

Muistatteko vielä Teri-koirapojan, jonka Adina pelasti yhdessä sen veljen Jerryn kanssa vilkkaan maantien reunalta kaksi talvea sitten? Pian osoittautui, että Terillä oli isoja ongelmia molemmissa takajaloissaan. Ilman leikkausta Terin elämä tulisi aina olemaan kivuliasta ja sen olisi ollut vaikea liikkua. Teidän Adinan enkelien ystävien avulla Teri pääsi Bukarestiin erikoislääkäriin ja vuorollaan sen molemmat takajalat operoitiin.

Apunne ei mennyt hukkaan!  Nyt Teri leikkii Vulcanan koirakaverien joukossa kuin kuka tahansa nuori koirapoika – onnellisena, terveenä ja kivuttomana. Sydämellinen kiitos kaikille teille Teri-poikaa auttaneille, annoitte sille elämän. Teri velipoika Jerry on jo kauan sitten päässyt omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen, ja nyt olisi Terikin valmis aloittamaan uuden elämän omassa rakkaassa kodissaan.

Teri on iältään nyt noin kolmevuotias ja kooltaan keskikokoinen. Sen turkki on kiiltävän pikimusta, vain rinnassa ja kuonon ympärillä ripaus valkoista. Luonteeltaan Teri on lempeä, leikkisä ja energinen ja tulee hyvin toimeen varsinkin omankokoistensa ja sitä pienempien koirien kanssa.

Olisiko Teri juuri se koiraystävä, jota olet etsinyt? Jos näin on, laitathan meille adoptiohakemuksen, niin voimme keskustella lisää Teristä.

Päivitetty: 26.08.2018

Sunnuntai-illan ilouutiset: Teri pääsi perjantaina kotiin eläinklinikalta Bukarestista ja toipuu nyt Adinan hoivissa. Terille on varattu Edin huone omaksi rauhalliseksi tilakseen, että hän saa levätä ja ettei toisten koirien kanssa leikkiessä satu vahinkoja. Sisätiloissa myös infektioriski on pienempi. Toipuminen tulee kestämään noin kaksi kuukautta.

Diagnoosiksi Teri sai hip-dysplasian, joka tarkoittaa lonkkanivelen kehityshäiriötä, jossa lonkkamalja ja reisiluunpää eivät sovi täydellisesti yhteen. Kuten eläinlääkäri epäilikin, sairaus on periytyvä ja synnäinen. Hoitamattomana se aiheuttaa nivelrikkoa. Teri siis oli todella kipeä ja tarvitsi tämän leikkauksen. Toisella puolelle hip-dysplasia on pahimpi ja tämän takia Teri tarvitsee toiseen jalkaansa proteesin, josta puhuimme. Teri voi kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin ja hän lähettääkin lämpimät kiitoksensa jokaiselle häntä auttaneelle! 

Päivitetty: 15.02.2018

Tämän päivä toi mukanaan Vulcanaan kaksi uutta pientä elämälle pelastettua pentua. Tässäkin pelastustarinassa Olteanun perheen isällä Ionelilla on osansa: hän kuuli pihalla olleessaan pienen pennun vikinää, joka kuului selvästi Vulcanan aitojen ulkopuolelta.

Hän pyysi Adinaa tarkistamaan kanssaan, ettei kukaan heidän turvaan ottamistaan pennuista olisi vain päässyt karkuun. Pikaisen tarkastuksen jälkeen tuli helpotus: kaikki olivat tallella. Nyt täytyi selvittää, mistä tuo surkea koiranpennun vikinä tuli. He huomasivatkin heti tien toisella puolella kaksi pientä koiranpentua, jotka hädissään juoksivat tien vartta edestakaisin.

Adina otti nopeasti mukaansa kulhon ruokaa ja lähti pentujen luokse. Hänen rauhallisesta lähestymisestään ja empeästä juttelustaan huolimatta pentuja pelotti. Niiden vatsoissa kurniva nälkä vei kuitenkin voiton. Videolla näkee, miten pienet koiralapset ahmivat ruokaansa ja myös, miten väärällä tavalla pulleat mahat pikkuisilla on – ne tarvitsivat pikaisesti matokuurin. Pienet ovat nyt Adinan luona turvassa ja päivitämme mahdollisimman pian tarkempaa tietoa näiden pikkuisten voinnista.

Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Teri saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Teri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email