Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Serena ja Ina

Laji

Koirat

Koko

Pienikokoiset

Ikä

Serena 08/2016 – Ina 04/2018

Sukupuoli

Nartut, sterkatut

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Suloisia ja ystävällisiä tyttöjä

Serena ja Ina, äiti ja tytär, etsivät yhteistä kotia Suomesta. Adina ja Ionelin huomasivat sattumalta tien laitaan kyhätyn rakennelman. Rakennelman luota löytyi nuori ja surkea emo yhdessä pienen pentunsa kanssa. Rakennelman sisältä löytyi vielä kolme pentua, joille apu valitettavasti tuli liian myöhään. Adina ja Ionelin ottivat äidin ja tyttären mukaansa ja niin alkoi Serenan ja Inan uuden elämän ensimmäinen päivä.

Lääkärin arvion mukaan Serena on nyt noin kaksivuotias ja Ina puolivuotias. Serena ja Ina ovat kuin paita ja peppu: ne nukkuvat ja touhuavat aina yhdessä. Tämän takia etsimmekin heille yhteistä kotia. Molemmat nauttivat suuresti huomiosta. Serena saattaa aluksi hieman pelätä muita koiria, mutta tutustuttuaan rauhassa tulee niiden kanssa kyllä toimeen. Koskaan ei ole liian myöhäistä elää onnellista lapsuutta.

Update: 29.08.2018 – Pikku perhe lisätty adoptio-ohjelmaan.

02.07.2018
“Voisiko meitäkin onnistaa? Voisimmeko olla yhtä onnekkaita kuin keväällä 2017 sinne Suomeen jo muuttaneet äitikoira Lili ja tyttärensä Daalia? Voisimmeko … voisiko unelmasta tulla totta … voisiko meillekin löytyä yhteinen oma koti Suomesta?” – äiti-Serena ja sen tytär Ina.
Vulcanan pieni koirasuoja antaa keskellä koirille julmaa Romaniaa turvan ja tulevaisuuden jokaiselle kodittomalle koiralle, jonka Adinalla ja hänen perheellään on mahdollisuus pelastaa. Tämä pieni koiraäiti, melkein lapsi vielä itsekin, oli onnekas ja se pääsi yhdessä pienen pentunsa kanssa Vulcanan aitojen suojaan.

Etsintäreissulla he huomasivat erään pellon laitaan kyhätyn pienen, alkeellisen rakennelman. He menivät yhdessä katsomaan sitä tarkemmin ja löysivät sen luota pienen surkean emokoiran ja yhden pennun. Ionel halusi tarkistaa, olisiko pentuja vielä lisää ja nosti varovasti rakennelman kattoa. Sisällä makasi kuolleena kolme pientä pentua, joille apu tuli liian myöhään. Kuten aina tällaisissa murheellisissa tilanteissa, Adina ja Ionel hautasivat nämä menehtyneet pennut. Sitten he ottivat emon ja sen ainoan selviytyneen pennun autoon ja jättivät taakseen niiden surullisen elinpaikan.

Molemmat pienet pelastetut olivat lopen uupuneita ja tärisivät pelokkaina kylmästä ja väsymyksestä. Lääkäri totesi niiden kärsivän aliravitsemuksesta ja nestehukasta. Hänen ikäarvioinsa oli emosta noin 2 vuotta ja pennusta 6 kuukautta. Pikkuiset äiti-Serena ja tytär- Ina olivat toipuneet nyt kovasta elämästään Adinan hoivissa Vulcanassa. Niiden matka parempaan elämään on vasta alkanut, mutta ne ensimmäiset tärkeät askeleet on kuitenkin jo otettu. Jos olet kiinnostunut tarjomaan hyvän kodin, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email