Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Sara

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

06/2020

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Lempeä, seurallinen, sosiaalinen

Täällä olisi pieni, seurallinen koiratyttö vailla omaa loppuelämän kotia. Adina pelasti minut kaksi vuotta sitten sisarusteni kanssa varmalta kuolemalta. Olen saanut kasvaa ja vahvistua täällä Adinan kotona. Sisarukseni ovat jo löytäneet kodin Suomesta ja nyt olisi minun vuoroni.

Luonteeltani olen lempeä ja tykkään hoitaa paljon muita koiria. Useat pienet koirat tulevat luokseni hakemaan hellyyttä; nuolen heidän korviaan ja huolehdin heistä äidillisesti, vaikka olen itsekin vasta lapsi. Olen rauhallinen enkä tykkää kauheasti liittyä ulkona tapahtuviin juoksuleikkeihin.

Nautin suuresti ihmisten seurasta ja Adina epäilee, että sopisin myös hyvin kerros- tai rivitalon asukkaaksi. Olen vähään tyytyväinen ja minulle riittäisi vain rakastava ihminen, joka pitäisi minua hyvänä. Toki minua pitää ulkoiluttaakin, mutta en tarvitse liikuntaa kilometrikaupalla.

Painan noin 10 kg enkä kasva tästä enää. Jos kiinnostuit minusta, täytäthän adoptiolomakkeen niin keskustellaan lisää voisinko minä olla sinun uskollinen ystäväsi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email