Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Relly

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

01/2018

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Hieman arka, utelias ja fiksu tyttö

Ihana ja herkkä koiratyttö Relly tyttö etsii kotia. Tulevan kodin on hyvä varautua työstämään mahdollista eroahdistusta ja yksin jäämistä. Tyttö saapui Vulcanan tarhalle reilu vuosi sitten. Tärkeä kuitenkin kasvattaa Relly luottamusta yksin olemisen suhteen. Se on herkkä ja utelias tyttö, mutta on kovasti ihmisten perään ja haluaakin seurata kaikkialle mukaan.

Olisi varmasti kiva, jos tulevassa kodissakin olisi koirakaveri, josta saisi vähän tukea ja turvaa. Relly on äärettömän kiltti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, vaikka sitä jännittää kovasti. Ei ole haukkunut sisällä ollessaan ollenkaan, vaikka toiset koirat haukkuvat mitä milloinkin. Kissoja on tavannut ja niitä kohtaan on uteliaan kiinnostunut. Relly on hyvin kiltti, alistuvainen ja liikuttava tyttö, joka heittäytyy selälleen hakemaan rapsutuksia. Relly on siirtynyt tänä vuonna vanhusten talon lähettyville, jossa tuttu pariskunta käy ruokkimassa ja kävelemässä hänen ja muiden koirien kanssa. Kissoja on tavannut ja niitä kohtaan on uteliaan kiinnostunut.

Relly on hyvin kiltti, alistuvainen ja liikuttava tyttö, joka heittäytyy selälleen hakemaan rapsutuksiaRelly tykkää olla rauhassa, kaukana tarhan metelistä ja toivoisi kodin rauhalliselta ympäristöltä. Toivomme kovasti Relly hyvää loppuelämän kotia, jossa saa ansaitsemansa rakkautta ja hoivaa

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email