Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Ray

Laji

Koira

Koko

keskikokoinen

Ikä

11/2017

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

kiltti ja ystävällinen poika

Ray on yksi murheellisen lokakuun pennuista, jotka eivät saaneet elämäänsä ansaitsemaansa alkua. Syksyn saavuttua Romaniaan kylmenivät ilmat nopeasti, ja rankkasateet ruoskivat maata vaikeuttaen entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Sieltä löytyi myös pieni, litimärkä ja kylmissään hytisevä Ray yhdessä viiden muun koiranpennun kanssa. Nyt kasvettuaan ja vahvistuttuaan mitä parhaimmassa hoidossa on Ray valmis aloittamaan oman kotinsa etsinnän – sekä valloittamaan peruuttamattomasti uuden perheensä sydämet.

Syyskuun tietämillä syntynyt Ray on elämästä täysillä nauttiva, lempeä ja leikkisä herrasmiehenalku. Sulosilmäisellä nuorella on kuitenkin syntymästään pieni vamma kurkussa, jonka vuoksi ruokaa tulisi antaa pieniä määriä usein (noin neljä kertaa päivässä), sillä isommat määrät saavat Rayn voimaan pahoin. Ray tarvitseekin elämäänsä kärsivällistä, vaivaa ymmärtävää isäntää ja/tai emäntää, jonka/joiden rakkaudesta ja rapsutuksista nauttia.

Päivitetty: 25.10.2017

Hyisestä syksyisestä säästä pelastetun Surusilmäisen pentueen pikku Ray-poika oli eilen Adinan ja Edin kanssa tarkemmissa tutkimuksissa Bukarestissa eläinklinikalla. Kuvissa ei onneksi näkynyt ennalta pelättyjä epämuodostumia sen ruokatorvessa. Eläinlääkäri arvelee, että ongelma on syvemmällä. Mahdollisesti kyse on ns refluksista eli mahan sisältö nousee ruokatorveen ja tulee oksennuksena ulos.

Seuraavan kerran kun Adinan onnistuu järjestää Rayn vienti uudestaan klinikalle Bukarestiin, lääkäri tutkii sen ongelmaa syvemmältä. Ruokintaohjeet muuttuivat ainakin nyt toistaiseksi niin, että usean pienen ruoan sijaan Raylle annetaan ateriat tavallliseen pentujen ruokintatahtiin. Toivotaan, että pikkuisen ongelmat pian ovat ohi.

Päivitetty: 07.10.2017

Murheellinen lauantaipäivä – Syksy on tullut myös Romaniaan ja ilmat ovat kylmentyneet nopeasti. Rankat sateet vaikeuttavat entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Adina on pelastanut Vulcanaan sieltä Suomesta jo kodin saaneet “helppipennut” ja monia muita onnettomia koiralapsia. Tänään kun Edi ajoi tätä tietä kohti kaupunkia, hän huomasi sillan vieressä muutamia hylättyjä koiranpentuja. Hän soitti heti äidilleen Adinalle ja pyysi häntä tarkistamaan, oli hän nähnyt oikein ohi ajaessaan. Ionel lähti kaatosateessa heti matkaan ja löysi viisi pientä, märkää ja kylmissään olevaa koiranpentua. Tarkistaessaan ympäristöä hän löysi vielä yhden pennun, joka makasi erillään muista pennuista, täristen pitkässä heinikossa.

Ionel ei pystynyt jättämään näitä onnettomia pentuja kohtaamaan varmaa kuolemaansa kylmässä sateessa, vaan kantoi koko pentueen autoon ja ajoi takaisin Vulcanaan. Siellä hän yhdessä Adinan kanssa kantoi pennut lämpimään ja kuivaan tilaan, jossa ne nyt lepäävät eristyksissä muista koirista. Adina soitti tutulle luottoeläinlääkärilleen pyysi pääsikö tämä tulemaan vielä tämän illan aikana katsomaan pentuja.

Jo ennestään ääriään myöten täynnä olevalla Vulcanan pienellä koiratarhalla on nyt taas lisää kuusi uutta elämälle pelastettua koiranpentua. Se tietää lisää huolta selvitymisestä, mutta Adina ja Ionel eivät voineet kääntää selkäänsä näillekään onnettomille. Varmasti jokainen meistä olisi toiminut aivan samoin. Ilman meidän suomalaisten eläinystävien tukea Adina ei kuitenkaan pystyisi jatkamaan pelastustyötään. Mikäli olet kiinnostunut Raysta, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Ray saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Ray on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email