Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Picasso

Laji

Koira

Koko

Ikä

01/2022

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

utelias, reipas ja ihmisrakastava

Olen Picasso, arvoni tunteva nuori herra Vulcanasta. Täytän piakkoin vuoden, ja olen juuri siinä kohdassa elämää että nyt olisi sopivalle henkilölle elämänsä tilaisuus saada harvinainen helmi kotiinsa.

Täällä Vulcanassa on ollut ihan hyvä asua, mutta täällä on välillä kovin hälyisää kun väkeä on niin paljon. Rakastan kyllä touhua ja tohinaa sekä yhdessä olemista, ja sitä että saan olla mukana menossa mukana. Ja pidän kyllä näistä seuralaisista täällä, meistä on tullut oikein läheisiä toisillemme. Mutta kuitenkin…. sitä kaipaisin niin kovasti että saisin ihan ikioman ihailijani, joka rakastaisi juuri minua enemmän kuin muita, ja sellaista ei täältä Vulcanasta ole vielä löytynyt.

Täällä kyllä tiedetään arvoni, ja karvaiset ystäväni antavat minun valita parhaat palat ruokailussa -tottakai! He kun tietävät että jätän aina heillekin riittävästi ruokaa kuitenkin. Ja ruokailun päälle viihdytän aina kaikkia läsnäolollani; sitä arvostetaan kovasti ja luokseni on tunkua. Ehkäpä siksi saan myös aina mennä hakemaan ensimmäiset rapsutukset Adinalta; kaikki tietävät että sen jälkeen olen hyväntuulinen ja jaksan pidempään seurustella muidenkin kanssa.

Mutta… viime aikoina on tuntunut siltä että jotain puuttuu, että tarvitsisin jotain muuta, jotain enemmän… Tarvitsisin juuri sen oman ihanan ihmisen, jonka kanssa voisin arkeni ja kaiken huomion jakaa. Jos tiedät mistä sellainen löytyisi niin otathan tännepäin yhteyttä.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email