Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Pepita – VARATTU

Laji

Koira

Koko

Keskiskokoinen

Ikä

05/2023

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Lempeä, seurassa viihtyvä ja ihmisrakastava

Muistatteko vielä elokuussa Ionelin auton alle käpertyneen pennun, joka pelastettiin tarhalle? Tämä neuvokas pieni pentu nimettiin Pepitaksi ja hän onkin nyt mitä hurmaavin suklaasilmä. Pepita on Adinan hyvässä hoidossa kasvanut arviolta 6 kk ikäiseksi sosiaaliseksi kaunottareksi, jolla on mitä hurmaavin luonne.

Pepita on lempeä, seurassa viihtyvä koira joka rakastaa leluja ja ihmisten huomiota. Ystävällisen ja leikkisän luonteensa ansiosta Pepitasta voisi tulla mitä ihanin karvakaveri arkea ilahduttamaan. Sulattiko Pepitan hellyyttävät suklaasilmät juuri sinun sydämesi? Mikäli kiinnostuit Pepitasta adoptiomielessä, saatat olla juuri se oikea henkilö avaamaan sydämesi ja myös kotisi hänelle. Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää juuri tästä koirasta.

Päivitetty 31.8.2023

Eilen Ionelia odotti yllätys, kun hän oli menossa autolleen. Auton alta löytyi peloissaan oleva märkä koira, joka ei suostunut hievahtamaankaan löytämästään suojasta auton alta. Päivä oli aurinkoinen eikä sateesta ollut pitkään aikaan ollut tietoakaan, joten oli omituista että koira ylipäätään oli märkä. Todennäköisin selitys tapahtuneelle on se, että koiran on joku hylännyt ja villieläimet ovat jahdanneet sitä läheisessä metsässä. Koiraparka on juossut henkensä edestä karkuun, kunnes on löytänyt suojaisan paikan- ja mikä onni että se sattui olemaan Ionelin auto.

Sillä hetkellä Ionelilla ei ollut mahdollisuutta ottaa koiraa mukaansa, mutta mukana oli onneksi ruokaa ja vettä, joita koira kipeästi tarvitsi. Ruoan avulla koira saatiin houkuteltua auton alta pois, ja pian Ionel jo suuntasi Adinan luo miettimään jatkotoimenpiteitä. Tarha on jo ääriään myöten täynnä ja ruoan riittävyydestä on jatkuva huoli muutenkin… mutta voiko tämän pienen viattoman olennon jättää oman onnensa nojaan… voiko siltä evätä sitä hoivaa ja turvaa, jota se selvästi tuli sanoitta pyytämään..?

Adinalla on jälleen kerran sydäntä särkevän vaikea valinta edessään, sillä kuinka hän voisi jättää tämän pienen olennon heitteille? Ja jos se otetaan tarhalle turvaan, onko mahdollista taata koiralle sen tarvitsema huolenpito ja hoito jatkossakin?
Mitä mieltä sinä olet: löytyisikö meistä riittävästi voimaa ja varoja yhdessä turvaamaan tämän koiran tulevaisuus?

Voisitko sinä olla mukana parantamassa tätä maailmaa, pieni pala ja hyvän tahdon ele kerrallaan? Jos me jokainen lahjoitamme vaikka vaan vähän, niin pienistäkin puroista kertyy lopulta suuria jokia.

Saaja: Adinan Enkelit ry
Tili: FI05 5287 0920 0120 62
Viite: 2066

tai MobilePay:n kautta 50080 – viesti: 2066

Poliisihallitus on myöntänyt Adinan Enkelit yhdistykselle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2021/1510. Lupa on voimassa toistaiseksi 10.11.2021 alkaen koko Suomen alueella.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email