Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Peggy

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

01/2022

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa

Luonne

Rakastava, älykäs ja lempeä

Esittelemme vuorollaan kuusi tomeraa ja reipasta koiranpentua – yksi poika ja viisi tyttöä – , jotka etsivät tositarkoituksella rakastavia ja hyviä koteja Suomessa. Tämä pentue on oikea onnenpentue, sillä Adina pelasti niiden viimeisillään olevan emon vaikeista oloista ketjun päässä. Lähes heti tämän jälkeen lempeä Letita-emo synnytti Vulcanan seinien suojassa pikku kuusikkonsa. Pennut ovat siis saaneet ensimmäisestä elinpäivästään lähtien elää turvassa ja huolehdittuina, ja kasvaa kuten jokaisen pienen pennun pitäisi saadakin kasvaa, iloisina ja leikkien.

Nyt on esittelyvuorossa pikkuinen Peggy-prinsessainen (syntynyt tammikuun lopussa 2022). Peggy on pentueen pienin ja tavattoman suloinen pikku pirpana täynnä rakkautta. Peggyn taitoihin kuuluu jo nyt löytää kaikki sisarusten lelupiilot, ja riemu on suunnaton, kun se löytölelu suussaan kipittää huonetta ympäri! Syntymälahjakseen Peggy on siis saanut söpöyden lisäksi myös aimo annoksen älykkyyttä – todellisen vastustamaton pikku pakkaus siis!

Oletko etsinyt elämääsi juuri pikkuisen Peggyn kaltaista ystävää, jonka kanssa kulkea elon polkua niin myötä- kuin vastamäessäkin? Jos vastasit kyllä, laitathan meille adoptiohakemuksen, niin voimme keskustella yhdessä tarkemmin.

Päivitetty: 30.01.2022

Olipa kerran yksinäinen koira, joka oli kahlittu koppiinsa. Se hylättiin kerta toisensa jälkeen. Koira sai pennut, jotka kuolivat kylmään ja nälkään , koska emo ei kyennyt heikon yleiskuntonsa vuoksi ruokkimaan pieniä pentujaan. Tämä koira pelastettiin Vulcanan tarhalle ja pian selvisi, että koira on taas raskaana. Raskaus oli jo edennyt ja oli riski, että koira menehtyisi synnytykseen.Vulcanan koiratarhalla herättiin viime yönä klo 2, kun tämä pieni koira, Letita alkoi synnyttämään. Synnytys oli pitkä ja viimeinen pentu syntyi vasta klo 6 aamulla.

Koko koiratarha oli suunniltaan. Vastasyntyneet pennut itkivät, muut koirat haukkuivat ja Letita oli stressaantunut eikä lähestynyt pentujaan. Adina oli huolestunut ja haki pienen korin, johon hän asetti pennut. Yksinäinen koiraäiti rauhoittui kuin rauhoittuikin 7 pentunsa viereen.

Edi riensi aamulla kiireesti kaupunkiin ostamaan erikoisruokaa eläinlääkärin suosituksesta. Eläinlääkäri epäilee, että Letitalla on ollut aiemman synnytyksen yhteydessä rintatulehdus, mikä vaikeuttaa nyt imetykseen aloittamista.

Nyt Letita ja hänen pentunsa tarvitsevat apuamme niin ravinnon kuin lääkärihoidon suhteen. Imettävä emo tarvitsisi syödäkseen Royal Canin Mini Starter- ruokaa.Adina ja hänen perheensä ovat nyt entistä suurempien haasteiden edessä näiden 7 uuden tulokkaan myötä. Mutta kuka meistä olisi voinut jättää Letitan taas yksin synnyttämään ja pennut odottamaan varmaa kuolemaa kylmään talvisäähän.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Joe saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Joe on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email