Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Pappy

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen (korkeutta Pappy on 30 cm ja pituutta 45 cm päästä häntään)

Ikä

02/2023

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Leikkisä, ystävällinen, utelia ja sälykäs

Kuvailemattoman suloinen ja iloinen Pappy on valmiina avaamaan sydämensä ja hurmaamaan jokaisen kohtaamansa ihmisen. Pienestä koostaan huolimatta hän on todellinen energiapakkaus, joka tuntuu välittävän ympärilleen positiivista virettä ja innostusta. Pappyn uteliaisuus ja älykkyys tekevät hänestä erinomaisen seuralaisen niin seikkailuihin kuin oppimiseenkin.

Pappy on kuin aurinko sateisena päivänä – hän tuo valoa ja lämpöä ympärilleen. Hänen leikkisä luonteensa tekee hänestä täydellisen kumppanin aktiivisille leikeille ja hauskoille seikkailuille. Pappy nauttii ajan viettämisestä ihmisten seurassa ja tulee varmasti olemaan uskollinen ystävä kaikille perheenjäsenille. Erityisen huomionarvoista on, kuinka Pappy suhtautuu lapsiin. Hän on kuin luotu lasten kanssa leikkimiseen ja hellään läsnäoloon. Hänen lempeä luonteensa ja kärsivällisyytensä tekevät hänestä aivan täydellisen rakkauspakkauksen perheisiin, joissa on lapsia. Voitte olla varmoja siitä, että Pappy suojelisi ja ilahduttaisi lapsianne päivittäin.

Pappy etsii nyt omaa rakastavaa kotia, joka tarjoaisi hänelle turvallisen ympäristön ja paljon rakkautta. Hän on valmis luomaan ikimuistoisia hetkiä ja täyttämään kodin ilolla ja naurulla. Jos etsit uskollista ystävää, joka pitää sinut liikkeessä ja antaa rakkauttaan avoimesti, Pappy voi hyvinkin olla se oikea koirakumppani sinulle. Tule adoptoimaan Pappya ja anna hänelle mahdollisuus näyttää, miten hän voi täydentää elämääsi ilolla ja rakkaudella. Yhdessä voitte luoda lukemattomia muistoja ja jakaa hetkiä, jotka lämmittävät sydäntäsi vielä pitkään.

Päivitetty 28.05.2023

Nyt on akuutti tarve avulle – ja samalla mahdollisuus oikeasti auttaa hädässä olevaa. Adinalla perheineen on kädet ja tarha täynnä hoidettavia, mutta elämä heitti taas sydäntä särkevän haasteen eteen. Edin viedessä roskia hän huomasi märän ja peloissaan olevan koiranpennun syömässä roskakorista.

Todennäköisesti se oli hylätty luontoon ja jätetty pärjäämään yksinään ja kaikki me tiedämme ettei koiran paikka ole roskiksessa. Tämä pieni elämän alku tarvitsee hoivaa, suojaa ja rakkautta jotta sillä on mahdollisuus selvitä ja kasvaa aikuiseksi koiraksi. Tarha on kuitenkin jo ääriään myöten täynnä ja puutteita on muutenkin paljon – ja jokainen uusi koira tarkoittaa lisäkustannuksia.

Adina otti ensimmäisen askeleen auttaakseen tätä pientä viatonta eläintä pyytämällä apua, joten pennun saisi pelastaa sieltä. Ollaan me muut tukena ja mahdollistetaan seuraavat askeleet tämän koiran elämässä. Pieninkin lahjoitus on arvokas ja auttaa osaltaan yhden elämän pelastamisen. Yhdessä voimme todellakin tehdä hyvää ja muuttaa tämän onnettoman koiran elämän. Tuletko sinä mukaan, joten Adina voisi ottaa hänet turvaan?

Saaja: Adinan Enkelit ry
Tili: FI05 5287 0920 0120 62
Viite: 2066

tai MobilePay:n kautta 50080 – viesti: 2066

Poliisihallitus on myöntänyt Adinan Enkelit yhdistykselle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2021/1510. Lupa on voimassa toistaiseksi 10.11.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Pappy saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Pappy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email