Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Oskar

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

11/2017

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

todella ystävällinen, utelias ja leikkisä

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Oskar on yksi niistä harvoista ja onnekkaista kodittomista koirapennuista, joka pääsi pois kadulta Adinan huomaan “Dina’s Angels – Pet Rescuen tarhalle viime syksyllä. Oskar on kasvanut todella hienosti Adinan hoivissa Vulcanassa ja nyt se on iloinen, reipas ja utelias poika. Lisäksi Adina kertoi Oskarista että se on todella ystävällinen ja se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Pojalle sopisi juuri sellainen koti, missä olisi jopa toinen karvakaveri ja myös oma piha.

Päivitetty: 10.02.2018

Lokakuun pennut – Oskar, Norocel, Tudor & Pluto – eivät saaneet elämäänsä ansaitsemaansa alkua. Syksyn saavuttua Romaniaan kylmenivät ilmat nopeasti, ja rankkasateet ruoskivat maata vaikeuttaen entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Sieltä löytyi myös pieni, litimärkä ja kylmissään hytisevä Oskar yhdessä viiden muun koiranpennun kanssa. Nyt kasvettuaan ja vahvistuttuaan mitä parhaimmassa hoidossa on Oskar valmis aloittamaan oman kotinsa etsinnän – sekä valloittamaan peruuttamattomasti uuden perheensä sydämet.

Noin viisikuukautiselle Oskarille maittaa ruoka. Jopa niin paljon, että muut lajitoverit hänen kupillaan menevät hieman tunteisiin. Muutoin tämä suloinen ahmatti on mitä ystävällisin ja energisin koiranalku, joka rakastaa huomion keskipisteenä olemista sekä juoksemista tuuli turkkia tuivertaen. Eläinlääkärin arvion mukaan Oskarista kasvaa keskikokoinen, noin 15-18 kilon koira.

Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Oskar saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Oskar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email