Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Norocel

Laji

Koira

Koko

suurikokoinen

Ikä

11/2017

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

reipas, ystävällinen, luotettava ja leikkisä

Romanialainen eläinsuojelija Adina ja hänen ylläpitämänsä Vulcanan koiratarha ovat Adinan Enkeleiden pääyhteistyökumppaneista. Tällä hetkellä heidän oman luona asuu jatkuvasti yli 90 pelastettua koiraa, jotka osa niistä odottavat oman kodin löytymistä. Adina Olteanu ja hänen perheensä ovat yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle.

Lokakuun pennut – Norocel, Trump, Tudor & Pluto – eivät saaneet elämäänsä ansaitsemaansa alkua. Syksyn saavuttua Romaniaan kylmenivät ilmat nopeasti, ja rankkasateet ruoskivat maata vaikeuttaen entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Sieltä löytyi myös pieni, litimärkä ja kylmissään hytisevä Norocel yhdessä viiden muun koiranpennun kanssa.

Nyt kasvettuaan ja vahvistuttuaan mitä parhaimmassa hoidossa on Norocel valmis aloittamaan oman kotinsa etsinnän – sekä valloittamaan peruuttamattomasti uuden perheensä sydämet. Norocel on herkkä, noin kymmenenkuukautinen poika, joka rakastaa leikkiä oman kokoluokkansa koirien kanssa. Tämä nokkela miehenalku on selvästi pentueen aivot ja tavattoman hellyyttävä kaikessa ystävällisyydessään. Eläinlääkärin arvion mukaan Norocelista kasvaa keskikokoinen, noin 15-18 kilon koira.

Päivitetty: 23.10.2017

Murheellinen lauantaipäivä. Syksy on tullut myös Romaniaan ja ilmat ovat kylmentyneet nopeasti. Rankat sateet vaikeuttavat entisestään kodittomien elämää. Vulcanan ja Targovisten välisen tien varrella on silta, jonka alla olevaan rotkoon paikalliset usein hylkäävät ei-toivottuja pentuja. Adina on pelastanut Vulcanaan sieltä Suomesta jo kodin saaneet “helppipennut” ja monia muita onnettomia koiralapsia. Tänään kun Edi ajoi tätä tietä kohti kaupunkia, hän huomasi sillan vieressä muutamia hylättyjä koiranpentuja.

Hän soitti heti äidilleen Adinalle ja pyysi häntä tarkistamaan, oli hän nähnyt oikein ohi ajaessaan. Ionel lähti kaatosateessa heti matkaan ja löysi viisi pientä, märkää ja kylmissään olevaa koiranpentua. Tarkistaessaan ympäristöä hän löysi vielä yhden pennun, joka makasi erillään muista pennuista, täristen pitkässä heinikossa.

Ionel ei pystynyt jättämään näitä onnettomia pentuja kohtaamaan varmaa kuolemaansa kylmässä sateessa, vaan kantoi koko pentueen autoon ja ajoi takaisin Vulcanaan. Siellä hän yhdessä Adinan kanssa kantoi pennut lämpimään ja kuivaan tilaan, jossa ne nyt lepäävät eristyksissä muista koirista. Adina soitti tutulle luottoeläinlääkärilleen pyysi pääsikö tämä tulemaan vielä tämän illan aikana katsomaan pentuja.
Jo ennestään ääriään myöten täynnä olevalla Vulcanan pienellä koiratarhalla on nyt taas lisää kuusi uutta elämälle pelastettua koiranpentua. Se tietää lisää huolta selvitymisestä, mutta Adina ja Ionel eivät voineet kääntää selkäänsä näillekään onnettomille. Varmasti jokainen meistä olisi toiminut aivan samoin.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Norocel saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Norocel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email