Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Nero

Laji

koira

Koko

keskikoinen

Ikä

03/2017

Sukupuoli

uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

ystävällinen, ihmisrakas ja älykäs

Kuukausi sitten Adina pelasti Vulcanan-tarhalle jälleen uuden kodittoman kulkurin. Noin 6-vuotias, nyt Neroksi nimetty, poika saapui säännöllisesti Adinan portin ulkopuolelle pyytämään ruokaa. Neron kohtalo sai onnekkaan käänteen, kun Adina avasi kotinsa ovet taas yhdelle kodittomalle karvaturrille.

Nero on keskikokoinen koira, painoa pojalla on noin 17 kg. Luonteeltaan tämä suloinen kaveri on hyvin ystävällinen. Adinan mukaan Nero on myös älykäs, nimensä veroinen koirapoika siis.

Komea nuori herra rakastaa ihmisten huomiota ja tulee lisäksi hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Ruokaakin annettaessa Nero osaa odottaa kiltisti vuoroaan.Jos olet kiinnostunut tarjoamaan suloiselle Nerolle rakastavan ja huolehtivan kodin, toimita Adinan enkelien -sivujen kautta koirapojasta adoptiohakemus. Nero on valmis aloittamaan hyvän elämän Suomessa rakastavassa perheessä!

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Nero saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Nero on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email