Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Mititica

Laji

Koira

Koko

Keskiskokoinen

Ikä

7/2022

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Lekkisä, ystävällinen ja lempeä

Nyt esittelemme sisarussarjan viimeisimmän (vaan ei suinkaan vähäisimmän!) kullanmurun. Mititica on tyttöpentu, joka on 6-kuisen pentueen pienin kooltaan mutta sitäkin suurempi egoltaan.

Kaikille on selvää että Mititica tarvitsee huomiota ja hellyyttä enemmän kuin kukaan muu. Mikäli ihmisen huomio sattuukin olemaan toisaalla, Mititica osaa kyllä ääntelyllään ja leikillisyydellään kääntää sen takaisin itseensä. Mititica on selkeästi mustasukkainen silloin kun ihminen hellii toisia koiria. Adinan sylistä onkin tullut Mititican suosikkipaikka, koska sehän on paras tapa saada kaikki huomio itselleen.

Tämä pieni suloisuus etsii nyt omaa sitoutunutta ja rakastavaa kotia, jossa saisi ihan oman ihmisen itselleen.

Mititica tarvitsisi elämäänsä sielunkumppanin jonka kanssa jakaa sitä suurta hellyyttä ja uskollisuutta josta hänetkin on tehty. Mikäli juuri sinä koet olevasi tällainen henkilö, otathan yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Mititica saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Mititica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email