Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Lionel

Laji

Koira

Koko

Suurikokoinrn

Ikä

05/2015

Sukupuoli

Uros, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Reipas, ystävällinen ja komea poika

Hei kaverit! Olen yksi niistä kuudesta Onnenpennuista, jotka eläinsuojelija Adina pelasti keväällä 2015 kaduilta ja toi turvaan Vulcanan pienelle koiratarhalle. Siellä saimme kasvaa rakastettuina ja huolehdittuina Adinan perheen luona.

Viisi meistä on jo lähtenyt täältä Vulcanasta omiin koteihin. Olen iloinen sisaruksieni Elenan, Artun , Annan, Titan ja Evitan puolesta, että he ovat jo päässeet nauttimaan uudesta elämästä Suomessa. Vain minä olen jäänyt tänne ja se on minut tavanneista vähän kummallista, sillä ihmiset lähelläni uskoivat, että juuri minä saisin kodin ensimmäisenä. Mutta näin vaan elämässä joskus käy ja sisarusparvestani enää minä odottelen täällä Vulcanassa. Toivon kovasti, että pian minäkin saisin oman rakastavan ja pysyvän kodin.

Luonteeltani olen leikkisä ja sosiaalinen koirapoika. Tulen hyvin toimeen tarhamme muiden koirakavereiden kanssa. Muista Vulcanan koirista saan aina leikkiseuraa, mutta leikin mielelläni myös ihan yksinkin jollain lelulla, jonka olen saanut napattua ihan itselleni! Sitä on mukava heitellä ja retuutella ihan sydämen kyllyydestä. Aina välillä joku muukin laumastamme innostuu juuri samasta lelusta, ja silloin murahtelen kaverilleni, että tämä on kyllä ihan nyt vain minun oma leluni. Mutta en toki sen enempää ärhentele, eihän yhden lelun takia nyt tappelemaan kannata alkaa!

Mikäli olet kiinnostunut Lionelista, lähetäthän adoptiohakemuksen.

Muistathan myös, että Kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Lionel saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Lionel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email