Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

Lilly

Laji

Koira

Koko

Pienikokoinen

Ikä

10/2021

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Romaniassa, Adinan tarhalla

Luonne

Ujo, ystävällinen ja leikkisä

Olen suloinen, ystävällinen ja hieman ujo tytön tyllerö. Olen vuoden ikäinen ja juuri sopivan kokoinen 9-kiloinen karvakuono. Sisarusteni seurassa olen kovin iloinen ja leikkisä, ja erityisalaani onkin tuoda leluja ja esineitä leikkeihin mukaan! Minulla on maailman ihanin perhe.

Erityisesti nukkumaan mennessä kaipaan omia sisaruksiani viereeni, kukapa ei haluaisi rakkaimpiaan kainaloonsa nukahtaessaan. Ihmisten huomiosta ja hellästä hyväilystä tykkään myös kovasti, ja haluaisinkin saada ihan oman ihmisen joka rakastaisi ja rapsuttaisi minua joka päivä. Tiedätkö sinä mistä tällaisen ystävällisen ihmisen voisi löytää?

Päivitetty 14.10.2022

Tämä pieni perhe, 3 sisarta ja 1 veli, löydettiin yhdessä hylätyn äitinsä kanssa. Äiti oli synnyttänyt pennut yksin metsäisellä alueella, eikä olisi kauaa pärjännyt ilman apua. Pennut ovat nyt Adinan hellässä hoidossa varttuneet iloisiksi ja ponteviksi 1-vuotiaiksi palleroiksi, ja nyt he ovat valmiita löytämään loppuelämän kotinsa.

Nämä suloiset karvakuonot tarvitsevat rakastavat kodit, joissa he voivat tarjota omistajalleen rakkautta, kiintymystä ja vastavuoroisia positiivisia tunteita. Etusijalla hakemuksissa ovat perheet, jotka ovat valmiita adoptoimaan kaksi sisarusta samaan kotiin.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Lilly saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Lilly on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email