Oletko etsimässä uutta ystävää?

Lue huolellisesti esittelymme tästä ihanasta koirasta ja jos tuntuu, että juuri tämä lemmikki voisi sopia sinulle, laita meille adoptiohakemus alla olevasta painikkeesta.

LARA

Laji

Koira

Koko

Keskiskokoinen

Ikä

10/2021

Sukupuoli

Narttu, sterkattu

Paikkakunta

Suomessa

Luonne

Iloinen, utelias ja ystävällinen

Minä olen Lara, tumma 1-vuotias kaunotar joka pitää itsensä siistinä. Täytyyhän tytön huolehtia ulkonäöstään. Se on tärkeää, sillä haluan että minut huomataan aina kun on tarjolla ihmisen huomiota ja rapsutuksia. Haluan myös käyttäytyä kauniisti enkä räkytä turhia, eihän hienon neitokaisen sovi jatkuvasti haukkua sentään!

Painoni olen pitänyt sopivan keskikokoisen koiran koossa eli yhdeksässä kilossa. Luonnettani kuvailisin ystävälliseksi, iloiseksi sekä uteliaaksi. Minua kiinnostaisikin tulla ottamaan selvää, millaista elämä siellä Suomessa on. Jos tiedät jonkun, jolla olisi tilaa kodissaan ja sydämessään juuri minulle, niin olethan yhteydessä.

Päivitetty 14.10.2022

Tämä pieni perhe, 3 sisarta ja 1 veli, löydettiin yhdessä hylätyn äitinsä kanssa. Äiti oli synnyttänyt pennut yksin metsäisellä alueella, eikä olisi kauaa pärjännyt ilman apua. Pennut ovat nyt Adinan hellässä hoidossa varttuneet iloisiksi ja ponteviksi 1-vuotiaiksi palleroiksi, ja nyt he ovat valmiita löytämään loppuelämän kotinsa.

Nämä suloiset karvakuonot tarvitsevat rakastavat kodit, joissa he voivat tarjota omistajalleen rakkautta, kiintymystä ja vastavuoroisia positiivisia tunteita. Etusijalla hakemuksissa ovat perheet, jotka ovat valmiita adoptoimaan kaksi sisarusta samaan kotiin.

Muistathan myös, että kaikkien koirien kuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa ja on mahdollista, että koiran luonne voi muuttua uudessa elämäntilanteessa. Lara saapuu Suomeen asianmukaisesti taudeilta testattuna, rokotettuna, loishäädettynä sekä mikrosirutettuna. Lisäksi Lara on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Jaa tämä lemmikki ystävillesi:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email